adscode
adscode

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Üniversite seçimlerini yapacak olan aday öğrenciler, Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi’ni ziyaret ederek tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp inceleme olanağına sahip…

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı
Üniversite
Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında alanında başarılı Boğaziçili mezunlar ‘Kuşaktan Kuşağa Boğaziçi’ seminerleriyle kariyer yolculuklarını ve Boğaziçili olmanın ortak değerlerini, nasıl etkiler bıraktığını kendi ağızlarından aday öğrencilerle paylaşacak.
Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 19 - 27 Temmuz 2016 tarihleri arasında Güney Kampüs’te gerçekleşecek.
Tanıtım Günleri’ne Özel, Mezunlarla ‘Kuşaktan Kuşağa Boğaziçi’ Seminerleri
Boğaziçi Üniversitesi, Tanıtım Günleri etkinlikleri çerçevesinde yeni bir seminer dizisine başladı. “Kuşaktan Kuşağa Boğaziçi” başlıklı seminerlerde, Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın bir zamana yayılan birikiminin farklı dönem mezunları ile nasıl etkiler bıraktığı, onları nerelere getirdiği ele alınacak.
Aralarında Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, Boyner Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Sunay, HEXAGON Danışmanlık ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Jan Nahum, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir gibi başarılı isimlerin olduğu mezunlar kariyer yolculuklarını ve farklı sosyokültürel dönemlerde Boğaziçili olmanın ortak değerlerini aday öğrencilerle paylaşacak. 1970’lerden 2000’lere Boğaziçi’nde ve dünyada nelerin değiştiğine, üniversitenin nasıl yenilendiğine dair bir bakış sunmak üzere hazırlanan seminerler Boğaziçili mezunlar aracılığıyla adaylarla paylaşılacak.
Moderatörlüğünü Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci İşleri Dekanı ve aynı zamanda Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Biray Kolluoğlu’nun üstleneceği seminerlere katılacak olan, mesleklerinde başarılarıyla öne çıkan mezunlar ve seminer tarihleri şöyle;
22 Temmuz 2016, Cuma – 13.00-15.00 - Albert Long Hall-Büyük Toplantı Salonu
Serdar Sunay ’78-İşletme - Boyner Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Mehmet Erktin ’86-İnşaat Mühendisliği - Omurga Yapı Yönetim Kurulu Başkanı
Gökhan Öğüt ’93-Endüstri Mühendisliği - Vodafone Türkiye CEO'su
Gönenç Tarakçıoğlu ’07-Elektrik-Elektronik Mühendisliği - Triodor Software Ar-Ge Müdürü
Başar Başaran ’12-Endüstri Mühendisliği - Kunduz Kurucu Ortağı


25 Temmuz 2016, Pazartesi – 13.00-15.00 - Albert Long Hall-Büyük Toplantı Salonu
Jan Nahum ’71-Makine Mühendisliği - HEXAGON Danışmanlık ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Tijen Mergen ’81-Elektrik Mühendisliği - Tek Girişim Kurucusu & Doğan Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
Ebru Özdemir ’95-İnşaat Mühendisliği - Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı
Bölüm Tanıtım Programları 19-27 Temmuz tarihleri arasında

Boğaziçi Üniversitesi akademik programları, eğitim olanakları,  burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla “Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi” açtı. Aday öğrenciler ve aileleri, tercih formlarının teslim edilme tarihine kadar Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek, tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp, inceleme olanağına sahip olabilecekler. Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi Cumartesi ve Pazar günleri de ziyaret edilebilecek.

19-27 Temmuz 2016 tarihleri arasında bölüm öğretim üyeleri ve mezunlarının katılımıyla Bölüm Tanıtım Programları düzenlenecek. Tüm oturumlar www.tanitim.boun.edu.tr/canli-yayin adresinden canlı yayınla izlenirken; aday öğrenciler ve velilerle canlı röportajlar yapılacak. Boğaziçi Üniversitesi’nin resmi Facebook ve Twitter üzerinden de izlenebilecek canlı yayınlar sırasında öğrenciler sorularını #bogazicinesor hashtag’i üzerinden sorabilecekler.

Aday öğrenciler ayrıca, 0530 168 87 70 telefon numarasını kullanarak WhatsApp üzerinden de üniversiteye ulaşıp sorularını yöneltebilecekler.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)