adscode
adscode

Boşuna telaşlanmışız!

LGS öncesi görüntüler gelince, eyvah eyvah dedik.

Boşuna telaşlanmışız!
Milliyet Diyalog

Sosyal mesafe neredeyse yok gibiydi.

Sınav bitiminde de durum farklı değildi.

Öğrencilere, özellikle de velilere, büyük geçmiş olsun diyoruz. En azından sınav stresinden kurtuldular…

Sosyal medyadaki görüntülere ve değerlendirmelere bakıldığında, ikinci, üçüncü dalga konusunda ahkam kesen çok oldu.

Peki, Ankara sınavı nasıl gördü, nasıl değerlendirdi?

Sorunsuz sınav!

İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un LGS’ye yönelik sözleri:

“Merkezi sınav, huzur ve güvenle tamamlandı. Aldığımız tedbirlere uyarak öğretmenlerinin yönlendirmelerine göre hareket eden ve sosyal mesafesini bizim uyarılarımıza gerek kalmaksızın koruyan tüm çocuklarımıza sorumlu ve bilinçli davranışlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

 

Okul binalarında aldığımız önlemlere saygı göstererek binaların dışında herhangi bir kalabalık oluşmaması için çaba harcayan, sorumlu, bilinçli, çözümcü ve bizimle iş birliği içerisinde olduğunu hissettiren tüm velilerimize de selamlarımı, sevgilerimi sunuyorum. Sınavın sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında önemli katkı sunan İçişleri Bakanlığımıza ve Sağlık Bakanlığımıza, sürecin koordinasyonunu başından itibaren başarılı bir şekilde yürüten Bakan Yardımcım Mahmut Özer’e, sürece büyük emek veren Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sadri Şensoy ve çalışma arkadaşlarına, sürecin zorluğu nedeniyle aylardır destek veren ve sahada yer alan Bakanlığımızın tüm bürokratlarına, çalışma arkadaşlarıma, 81 ilde süreci başarılı ile yöneten tüm il müdürlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, sokağa çıkmayarak çocuklarımız için evde kalan tüm vatandaşlarımıza ve destek sunan herkese içtenlikle teşekkür ederim.”

Okul önlerinde yaşanan görüntülerle ilgili en ufak bir değerlendirme yok. Umarız haklı çıkan o olur. Yok eğer ikinci, üçüncü dalga söz konusu olursa, bugün teşekkür ettikleri ve bizzat kendisi hedef tahtası haline gelir ki, inşallah böylesi bir durum yaşanmaz…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)