adscode
adscode

BTZ 2014 Çok Yakında Başlıyor

Bu yıl 7. si düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi; 5 – 6 Aralık 2014 tarihinde, İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

BTZ 2014 Çok Yakında Başlıyor
Türkiye'den Haberler
4 Aralık günü İTÜ İşletme Fakültesi'nde gerçekleşecek BTZ workshoplarının başvuruları 20 Kasım tarihinde İTÜ İMK'nın Stratejik Ortağı Kariyer.net üzerinden alınacaktır. Workshop yapan firmalar arasında Sahibinden.com, Bilge Adam , IBM,  Wissen Akademie ve Yazılım24 yer alacak.

Biz Değiştik, Pazarlama değişti mottosuyla Dijital Pazarlama’nın önümüzdeki 5 yılının ele alınacağı BTZ2014’te birçok değerli firma çeşitli süpriz hediyeler dağıtacak.

Bu yıl Turkcell Superonline ana sponsorluğunda 5. si düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri Ödül Töreni 6 Aralık akşamı BTZ’nin ikinci gününün sonunda gerçekleşecektir. Geçtiğimiz yıl 20 milyon account erişimine ulaşan ve Türkiye’nin en büyük sosyal medya etkinliği olan SMÖ’de geçtiğimiz yıl 400 bin oy kullanılmış ve 30 bin kişi tarafından online olarak izlenilmiştir. Geçtiğimiz yıllarda ödül alan isimlerden bazıları; Demet Akalın, Buse Terim, Fettah Can, Ezgi Mola, Ahmet Kural, Taci Kalkavan, Can Dündar, Ahmet Mümtaz Taylan,  Sinan Güler, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Naz Aydemir, Batesmotelpro, Ahmet Hakan Coşkun, Rahşan Gülşan ve daha birçok değerli isim, marka ve kampanya.

Doğa Girişim Ana Sponsorluğunda BTZ2014 içerisinde gerçekleşecek DijiFikir adlı yarışmada girişimciler yarışacak. Sona kalan 5 proje, BTZ’de 5 dakika sunum yapma imkânı kazanacak ve Girişim Fabrikası, bu proje sahiplerine hızlandırılmış bir kamp düzenleyerek finale kalan 5 Projeye eğitim desteği verecek. Jüri, Alphan Manas’ın başkanlığında Doğa Girişim’ den Ersoy Kiraz ve Arda Aşkın’ın, Inventram’dan Gökhan Güner’in katılımıyla projeleri değerlendirecektir.  Yatırımcılar tarafından beğenilen proje ya da projelere yatırım alma imkânı da sunulacaktır. Ayrıca Doğa Girişim, destek vermek istediği bir projeye; ofis imkânı, network, hukuk ve mali müşavirlik desteği, kullanıcı deneyimi, yazılım desteği ve en önemlisi Doğa Grubu şirketlerinde fikirlerini test etme şansı tanıyacaktır. Son başvuru tarihi 24 Kasım olan DijiFikir ’de sen de “Bir fikrim var, peşinden giderim” diyorsan, www.dijifikir.com’a gir, başvurunu yap!

Zirveye kayıt için www.btz.org.tr adresini ziyaret edebilir ve online olarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.


Haber7

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)