adscode
adscode

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler
Kültür Sanat
- ''Yaktın Beni''



Can Yücel'in yönettiği ve Uğur Yücel, Sarp Apak, Meltem Cumbul, Sinem Kobal, Hasibe Eren, Bülent Şakrak, Sezai Aydın ve Ayça Damgacı'nın oynadığı "Yaktın Beni" izleyiciyle buluşacak.

Film, ailesini kaybettikten sonra tek başına yaşadığı evde bir düzen kurup, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir gencin, yıllar sonra beklenmedik bir şekilde gelen dayısı ile hayatındaki dengelerin değişmesini konu alıyor.

- "Öyle ya da Böyle"



Alper Kaya'nın yönetmenliğini yaptığı filmde, Serhat Osman Karagöz, Ferit Kaya, Şeyma Korkmaz, Reha Özcan, Erdal Tosun, Selim Erdoğan ve Deniz Özerman gibi isimler rol aldı.

Komedi türündeki film, sevdikleri işi, sevdikleri şehirde yapmak isteyen ancak şehir konusunda neden bu kadar ısrarcı olduklarına kendileri dahi bilmeyen iki gencin yaşamını konu ediyor.

- "Kü'fa: Cin Kapanı"



Aykut Karagöl'ün yönetmenliğini üstlendiği korku ve gerilim türündeki film, bir köy evinde tatile giden ancak tatilleri planladıkları gibi olmayan ve kötü sürprizlerle karşılaşan bir arkadaş grubunun başına gelen olaylar peyazperdeye yansıtıyor.

Filmde, Adnan Zaman, Zerrin Eren, Belma Mamati, Cem Ağırgez ve Onur Elaldı gibi isimler rol aldı.

- "Kara Düzen"



Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton ile Sienna Miller gibi isimlerin oynadığı filmin yönetmen koltuğunda "Çılgın Kalp" ve "Kardeşim İçin" fimleriyle tanınan, Scott Cooper yer alıyor.

Güney Boston'ın en azılı suçlusu Whitey Bulger'ın gerçek hikayesini anlatan filmin konusu özetle şöyle:

"1970'lerin Güney Boston'unda FBI Ajanı John Conolly, İrlandalı gangster Whitey Bulger'ı, ortak düşmanları İtalyan mafyasını çökertmek için işbirliği yapmaya ikna eder. Whitey Bulger aynı zamanda eyalet senatörünün de erkek kardeşidir ve FBI muhbiri olmayı kabul etmiştir."

Dick Lerh-Gerard O'Neill'in romanından uyarlanan filmde, kontrolden çıkarak Boston tarihinin en azılı gangsteri olmaya kadar varan "Whitey Bulger" karakterini, ünlü yıldız Johnny Depp canlandırıyor.

- "Amy"



BAFTA ödüllü yönetmen Asif Kapadia'nın yönettiği belgesel filmde Beyonce Knowles, Alicia Keys, Amy Winehouse, Mark Ronson veTony Bennett yer alıyor.

Film, 2011 yılında hayatını kaybeden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un hayatını, kariyerini ve bulimia hastalığıyla mücadelesini konu alıyor.

Film, Amy'nin, 14 yaşındayken çocukluk arkadaşı Juliette Ashby ile bir arkadaşlarının doğum gününde şarkı söyledikleri görüntülerle başlıyor.

- "Kızıl Tepe"



Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Charlie Hunnam, Tom Hiddleston ve Doug Jones'un başrolünde oynadığı filmin yönetmenliğini, Meksikalı sinemacı Guillermo Del Toro yaptı.

Korku filmlerini sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen, 19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen filmin konusu şöyle:

"Umut vadeden, ancak yaşadığı aile faciasının ardından çocukluğundan beri tanıdığı arkadaşına duyduğu sevgiyle yeni tanıştığı bir yabancının çekiciliği arasında kalan Edith Cushing zor bir karar vermek durumunda kalır. Geçmişinde yaşadığı talihsiz hatıralardan uzaklaşabilmek için, çok da fazla tanımadığı Thomas ile evlenir. Ancak bu evliliğin ve taşındıkları evin tuhaf bir geçmişi vardır."

- "My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları"




Çocukların merakla izlediği çizgi serilerden My Little Pony, "Arkadaşlık Oyunları" adlı yeni macerası ile vizyona girecek.

Ishi Rudell ile Jayson Thiessen'nin yönettiği filmin orjinal dilindeki seslendirmelerini Tara Strong, Rebecca Shoichet, Ashleigh Ball ve Andrea Libman gerçekleştirdi. (AA)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)