adscode

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyona giren filmlerden en beğenilen filmler sizlerle.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Haberler










Pasifik Savaşı

Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2013 (2s 10dk)

Yönetmen: Guillermo del Toro

Oyuncular: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi

Tür: Aksiyon, Macera

Ülke: ABD

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor.

İnsanoğlunu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan şey, ansızın denizin altından gelmeye başlayan Kaiju isimli yaratıklardır. Bu dehşet verici varlıklar dünyanın temel kaynaklarını harap ederken canlı nüfusunu da hızlıca yok etmeye başlarlar.


*****





Sen Gitmeden Önce

Vizyon Tarihi: 1

9 Temmuz2013(1s 52dk)

Yönetmen: David Chase

Oyuncular: John Magaro, James Gandolfini, Jack Huston

Tür: Dram

Ülke: ABD

1960'lı yıllarda New Jersey'nin küçük bir muhitinde yaşayan genç müzisyen Douglas ve arkadaşları bir müzik grubu kurarak, rock’n roll türündeki müziklerini geniş kitlelere duyurmayı hayal etmektedirler.

Günün birinde gerçek birer süperstar olmayı hedefleyen gençler, dönemin müzik ruhunu doyasıya özümseyen gençliği gibi türlü handikaplarla karşılaşırlar. Dönem müziği, radikal bir dönüşümün ayak seslerini işaret ederken gençler ve ebeveynleri arasındaki uçurumu da adım adım genişletmekteydi. Genç müzisyenler hayallerinin ne kadarını gerçekleştirebilecekti?

The Sopranos'un yaratıcısı David Chase'in yönettiği film, dönemin ruhuna esaslı bir bakış atıyor


*****






Ceset

Vizyon Tarihi:

19 Temmuz2013(1s 47dk)

Yönetmen: Oriol Paulo

Oyuncular: Belén Rueda,

HugoSilva, Aura Garrido

Tür: Gerilim

Ülke: İspanya

Bir gün bir morgdan iş kadını Mayka'nın cesedi kaybolur. Hayatta her şeyi düzenli

veplanlı olan bu kadının ölümünün arkasındaki sır perdesi henüz aralanamamışken, birdecesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir.

Dava ile ilgilenmesi için dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Jaime de eşini kaybetmiştir ve bu travmanın izlerini henüz tam olarak atlatamamıştır. Bu davayı hem kişisel duygularını çözüme kavuşturmak hem de halen meslekte iyi bir polis olduğunu göstermek için değerlendirecektir. 

Fakat olayın o kadar çok karanlık noktası vardır ki davaya dahil olan hiç kimse aslında göründüğü kişi değildir. Cinayetin ve kaybolan cesedin arkasını araştırdıkça hem maddi hem manevi farklı sonuçlara doğru yönelecektir...

Oriol Paulo'nun ilk uzun metrajlı sinema filmi olan yapımın başrollerinde Belén Rueda, Hugo Silva ve Aura Garrido bulunuyor.


*****







Geceyarısından Önce

Vizyon Tarihi: 19 Temmuz

2013(1s 48dk)

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Julie

Delpy, Ethan Hawke, Seamus Davey-Fitzpatrick

Tür:

Romantik, Dram

Ülke: ABD, Yunanistan

Paris'teki

ikincibuluşmanın ardından Jesse ve Celine bir kez dahavedalaşıpkendiyollarınadevam eder.İlkbuluşmanın ardından geçen uzun yılların ardından tekrar, bu kez Yunanistan'da karşılaştığımız ikili, bu süreçte bir yığındeğişimyaşamış, çeşitli sürprizlerin yaşanacağı bir hayata doğru yelken açmıştır. 

Tüm sorunlara ve değişikliklere rağmen, değişmeyen tek şey ise birbirlerine duydukları naif aşktır. Yunanistan'da geçirdikleri bir tatil günü, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları içten bir sohbete tanık olacaktır.

Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından yönetmen Richard Linklater ile oyuncular Ethan Hawke ve Julie Delpy'i tekrar bir araya geliyor ve Before Midnight ile birlikte seriye son nokta koyuluyor. Filmin senaryosu önceki filmde olduğu gibi Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü.


*****







Gönlümü Çaldın

Vizyon Tarihi: 1

9 Temmuz2013(1s 40dk)

Yönetmen: John Burgess (IX)

Oyuncular: Shane McRae, Daniel J. Travanti, Janet Ulrich Brooks

Tür:

Komedi,Romantik

Ülke: ABD

Eski çocukluk arkadaşı olan Josh ve Molly, Los Angeles'tan Chicago'ya bir

ailedüğünü içindönerler.FakatJosh'un babasının sağlığı da pek iyideğildirveonu üzmemek için sahte nişanlı numarası yaparlar.Fakat ailevearkadaş çevresibu habere o kadar sevinirki, ikisi adına evlilikvedüğün planı yapmaya başlarlarveişler çığrından çıkar!

Şimdi ikisidebir karar vermek zorundadır: bu işe birsonveripLos Angeles'a eski hayatlarına geri mi döneceklerdir yoksa birbirlerine hissetmeye başladıklarıgerçekduygularının akışına bırakıp Chicago'dayenibir hayat mıkuracaklardır?

Romantikkomeditüründekifilminbaşrollerini Shane McRae ve Aubrey Dollar paylaşıyor.


*****







Manyak

Vizyon Tarihi: 19

Temmuz2013(1s 29dk)

Yönetmen: Franck Khalfoun

Oyuncular: Elijah Wood, Nora Arnezeder, America Olivo

Tür: Gerilim, Korku, Polisiye

Ülke: Fransa



Tatlı ve küçük bir hobbit olarak tanıdığımız Elijah Wood, kusursuz bir manyak olarak karşımıza çıktığı bu filmle izleyicisini şaşırtmayı başarıyor. Filmde canlandırdığı karakter olan Frank, elindeki antika taş mankenleri, öldürdüğü kadınların derileriyle restore ediyor.

Frank, engelleyemediği içgüdüleri ve travmatik geçmişi nedeniyle tanıştığı kadınları vahşice katletmektedir. Bir rastlantı sonucu tanıştığı Anna genç ve hayat dolu bir fotoğrafçıdır. Anna, Frank'in mankenlerini görür ve işlerindeki yaratıcılığa ve kusursuzluğa hayran kalır. Zamanla aralarındaki ilişki samimi bir yüz kazanmaya başlarken, Frank genç kadını tedirgin edici bir saplantı haline getirmeye başlar. Frank, Anna'yı her gördüğünde onu öldürmeye bir an daha yaklaşmaktadır.

80'lerde William Lustig tarafından çekilmiş olan Aja'nın yeniden çevrimi olan film; atmosferi, müzik seçimleri ve sıradışı New York temsiliyle ilkinin gölgesinde kalmamayı başarıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)