adscode
adscode

Bu kez şarkılar özel çocukların 'hayatını aydınlatmak' için söylenecek!

BEDAŞ özel öğrencilere özel sınıflar yaparak hayatı aydınlatıyor. Projeye farkındalığı artırmak adına BEDAŞ çalışanları Hayatı Aydınlat Konserleri’nde Müşerref Akay ve Songül Karlı ile sahneye çıkacak.

Bu kez şarkılar özel çocukların 'hayatını aydınlatmak' için söylenecek!
Etkinlikler
 
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), ‘Hayatı Aydınlat’ adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İlk aşamada ‘Association for Coaching Türkiye’ Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile özel öğrenciler için özel sınıflar kuruldu. Projeye farkındalığı artırmak adına BEDAŞ çalışanları Hayatı Aydınlat Konserleri’nde Müşerref Akay ve Songül Karlı ile sahneye çıkacak.
 
İstanbul’un Avrupa Yakası’nın elektrik dağıtımını gerçekleştiren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), ‘Hayatı Aydınlat’ adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İlk olarak ‘Association for Coaching Türkiye’ Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile İstanbul’un Avrupa Yakası’nda başlangıçta beş okula ilköğretim çağındaki özel öğrencilere yönelik özel sınıf kuruldu. Projenin devamında ise sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.

Özel sınıfların öğretmenlerine ve velilerine koçluk hizmeti veriliyor

Özel sınıf sayısının artırılmasına ihtiyaç duyulmasından hareketle bir araya gelen proje ortağı kurumlar, özel sınıflar için gereken şartları belirledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullarda sınıfların yapımı BEDAŞ ve Türk Kızılayı işbirliği ile gerçekleştirildi. Projenin önemli bir aşaması da ‘Association for Coaching Türkiye’ koçları tarafından sağlanıyor. Atanan öğretmenlere ve velilere gönüllülük esasına dayalı olarak koçluk hizmeti veriliyor. Projenin devamında İstanbul’un Avrupa Yakası’nda özel sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.

Hayatı Aydınlat Konserleri ile projeye farkındalık yaratılacak
Müşerref Akay ve Songül Karlı, Hayatı Aydınlat Konserleri’nde sahne alacak.
 
Hayatı Aydınlat Projesi’ne farkındalık yaratmak amacı ile BEDAŞ çalışanları Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eğitimleri alarak sahne alacak ve iki konser düzenleyecek. Müşerref Akay ve Songül Karlı da sahne alarak Hayatı Aydınlat Projesi’ne destek verecek. Katılımcılar ve sponsorların bağışları ile Hayatı Aydınlat Projesi’ne verilen desteğin artması amaçlanıyor.
 
BEDAŞ çalışanları Hayatı Aydınlat Konserleri için Cemal Reşit Rey’de sahneye çıkacak
Mekan sponsorunun Cemal Reşit Rey Konser Salonu olduğu Hayatı Aydınlat Konserleri, 1 Haziran Çarşamba ve 2 Haziran Perşembe günlerinde gerçekleşecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)