adscode
adscode

Bu koleksiyondan elde edilen tüm gelir hayvan barınaklarına bağışlanacak

Yaklaşık 120 yıldır el yapımı klasik Avangard mobilyalar üreten Ambiance Mobilya, 23 Ocak’ta CNR Yeşilköy’de kapılarını açacak olan 14. İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı)’a sosyal sorumluluk projesiyle…

Bu koleksiyondan elde edilen tüm gelir hayvan barınaklarına bağışlanacak
Türkiyeden Haberler
Ambiance Mobilya’da kullanılan birbirinden özel döşemelik kumaşlar, dünyaca ünlü moda tasarımcısı İskender Uprak’ın muhteşem koleksiyonunda hayat bulacak ve satışa çıkacak koleksiyondan elde edilen tüm gelir hayvan barınaklarına bağışlanacak. 

Azerbaycan, İran, Dubai, Katar, Çeçenistan, Kazakistan, Özbekistan, Çin, Nijerya, Gana gibi birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren, Türkiye’de Avangard klasik mobilyanın tek adresi Ambiance Mobilya, 23 Ocak Salı  günü CNR Yeşilköy’de kapılarını açacak 14. İMOB fuarı için geri sayım yapıyor. Ambiance Mobilya, bu kez farklı bir projeye de imza atıyor. 28 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda 4. Hall, 4A03 numaralı stantta yer alacak Ambiance Mobilya, kendi tasarımı kumaş koleksiyonunu da 24 Ocak Çarşamba fuarın ikinci günü saat 14.00’da muhteşem bir defileyle Türkiye’de ilk kez tanıtacak. Fuar için dünyaca ünlü tasarımcı İskender Uprak, döşemelik kumaşlardan benzersiz bir koleksiyon oluşturdu. Ambiance Mobilya, İskender Uprak’ın imza atacağı Anadolu Ateşi dansçılarının yapacağı, 35 kıyafetin ve en sonunda benzersiz bir gelinlikle klas bir damatlığın görücüye çıkacağı defileyle fuarda büyük ses getirecek. Mini bir şova dönüşecek defile, Türkiye’nin dünyanın tekstil devi olduğunu ve birbirinden benzersiz, kaliteli döşemelik kumaşların moda sektöründe de kullanılabileceğini gösterecek.

Hayvan barınağı yaptırılacak

Aynı zamanda tüm tasarımlarının satışları ile sokak hayvanlarına ve barınaklara bağışta bulunan, atık malzemelerle sadece birer adet ürettiği kırlent, bebek odası, çanta, abajur gibi ürünlerden oluşan geri dönüşüm markasıyla adından söz ettiren İskender Uprak, Ambiance Mobilya’ın döşemelik kumaşlarıyla da tasarımlar hazırladı. Dekoratif yastık, ev aksesuarları, puflar, sehpa ve masa örtüleri, koltuk şalları, abajur, çanta, ayakkabı, seccade, Kur’an çantası, tespih çantası gibi ürünler, fuarda 100 ila 750 lira arasında satışa sunulacak. Tasarımlardan elde edilecek gelir ise İstanbul’da Bolluca, Bodrum’da Gümüşlük Patileri ve Marmaris’te çeşitli barınaklara bağışlanacak. Fuardan sonra da Ambiance Mobilya mağazalarında satışı devam edilecek tasarımlardan elde edilen gelir hem hayvan barınaklarına bağışlanacak hem de Muğla çevresinde bir barınak yaptırma projesinde kullanılacak. Türkiye’nin 3. kuşak nadir mobilya firmalarından biri olarak sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten Ambiance Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Yanıkçıoğlu, “Ambiance Mobilya olarak fabrika bünyemizde birçok köpeğe ve kediye ev sahipliği yapıyoruz. Barınaklara sürekli bağışlarda bulunuyoruz. Sokak hayvanlarının sesini duyurabilmek, barınaklara yapılan bağışın miktarını arttırabilmek için bu işi daha kurumsal bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürmek istedik. Türkiye mobilya sektörünün kalbinin attığı 14.İMOB fuarında ünlü moda tasarımcısı İskender Uprak’ın atık döşemelik kumaşlardan kişiye özel tasarladığı ürünleri satışa çıkaracağız ve elde ettiğimiz geliri barınaklara bağışlayacağız.” açıklamalarında bulunurken, 5 farklı ve yeni tasarımlarını da fuarda ilk kez sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)