adscode
adscode

Bu müzikale giriş biletiniz 'kitap'

Marko Paşa Müzikali, 28 Ocak 2016 Perşembe günü Fulya Sanat’ta ücretsiz olarak seyircisiyle buluşuyor.

Bu müzikale giriş biletiniz 'kitap'
Kültür Sanat
Marko Paşa Müzikali, 28 Ocak 2016 Perşembe günü Fulya Sanat’ta ücretsiz olarak seyircisiyle buluşuyor. Davetliler bilet almak yerine getirecekleri en az bir kitap ile müzikali izleme fırsatı edinecek.

Bu oyuna gelirken yanınızda getireceğiniz en az bir kitap davetiye yerine geçecek. Oyundan elde edilecek kitaplar ise ın “İhtiyaç Haritası” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu, Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen Marko Paşa oyununu yeni bir yorumla müzikal olarak sergiliyor. Oyunda Süheyl ve Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve uzun bir aradan sonra tekrar sahnede göreceğimiz Nejla Uygur rol alıyor. Müzikalin kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç’a, besteleri Afife Jale ödülüne sahip Serpil Günseli’ye, şarkı sözleri, dekor tasarımı ve yönetmenliği Uğur Babürhan’a ait. 

Marko Paşa’yı yıllar önce büyük usta Nejat Uygur’dan izlemiş, bugünde Süheyl ve Behzat Uygur'dan izlemek isteyecek farklı yaş gruplarından olan geniş bir seyirci yelpazesine sahip olan oyun, antrakt dâhil olmak üzere, toplam 120 dakika sürecek. Franz Von Schönthan ve Gustav Kadelburg tarafından yazılan oyun, Nejat Uygur tarafından Türkçe'ye ve geleneksel Türk tiyatrosuna uyarlandı. 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilerek tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı bir operet tadında seyirciye sunulacak. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)