adscode

'Bu Öğretmenler 5 Bin TL Alacak'

Hedef 2023 ve bu hedefe adım adım yaklaşırken o yıllarda bu sistemin vazgeçilmezi olacak bir BT öğretmenin maaşı en az 5 bin TL olacak.

'Bu Öğretmenler 5 Bin TL Alacak'
Özel Eğitim

 

 

 

 

 
2013 yılındayız ve daha televizyondaki evlendirme programlarına bile mühendislerin, öğretmenlerin eş aramak için çıktığı bir dönemdeyiz. Yine sosyal medyada insanların kandırıldığı, çok bilinçsiz kullanımın olduğu bir dönemdeyiz. Fakat bunların hala okullarda eğitimlerini vermiyoruz görüldüğü gibi evlendirme programlarını RTÜK yasaklayamıyor ama bu böyle devam etmeyecektir. Önümüzdeki yıllarda bilgi ve iletişim teknolojilerinin bilinçli kullanılması ile ilgili bir ders sistemin vazgeçilmez bir parçası olacaktır.
 
2013 yılındayız ve sürekli yeni dershaneler açılıyor. Aileler sınavlara hazırlık için dershane ve özel dersi kaçınılmaz olarak görüyorlar fakat 2023'de bu sistemde değişecek. 2023 yıllarında dershaneler belki yine olacak fakat buralarda sayısal, sözelin yerini bilişim alacak. Dershanelerde bilişim öğretilecek. Artık özel dersler bilişim için olacak, BT öğretmenleri özel ders vermek için boş zaman bulamayacaklar.
 
2013 yılındayız ve bilişim dersi daha yeni zorunlu oldu, 2023'de bunun yetişen öğrencilerle meyvelerini almakla kalmayıp emin olun ihracatını yapacağınız.
 
Tüm BT öğretmenlerine selam olsun. Güzel günler sizleri bekliyor.
 
Eğitim Yöneticisi

EĞİTİM AJANSI





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)