adscode
adscode

Bu proje ses getirecek: "Her Okula Bir Orkestra"

Fatihli öğrenciler Fatih Belediyesi’nin başlattığı proje ile Müzik Eğitimi konusunda hayallerini gerçekleştirme imkanına sahip olacaklar.

Bu proje ses getirecek: "Her Okula Bir Orkestra"
Eğitim
Fatihli öğrenciler Fatih Belediyesi’nin başlattığı bu proje ile Müzik Eğitimi konusunda hayallerini gerçekleştirme imkanına sahip olacaklar…  Her Okula Bir Orkestra Projesi çerçevesinde 275 öğrenci müzik eğitimi almaya başladı…

Fatih Belediyesi tarafından ilçedeki pilot okullarda çok ses getirecek bir proje daha başlıyor.  Proje daha sonra oluşturulacak Senfoni Orkestrası'nın da temeli olacak. Projenin koordinatörlüğünü aranjör besteci Ozan Çolakoğlu yapıyor. Programda, ilk etapta 19 eğitmen, 10 branşta, 275 öğrenciye eğitim vermeye başladı.  Bir süredir eğitimleri devam eden yetenekli gençlerden oluşan orkestra, yarın gerçekleşecek tanıtım toplantısında misafirlere mini bir konser de verecek.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ev sahipliğinde Ozan Çolakoğlu’nun da katılımıyla yapılacak tanıtım toplantısı yarın 10.30- 12.00 saatleri arasında Sultanahmet Four Seasons Otel Balo Salonunda gerçekleşecek.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)