adscode
adscode

Burs Benim Hakkım Diyenler Doğa’da Buluştu

Burs benim hakkım diyen 145 bin 382 öğrenci Doğa Koleji bursluluk sınavına başvurdu.

Burs Benim Hakkım Diyenler Doğa’da Buluştu
Burslar
“Burs Benim hakkım” diyen öğrenciler Doğa Koleji bursluluk sınavında buluştu. %100'e varan eğitim bursu kazanmak isteyen Türkiye’nin dört bir yanından 145 bin 382 öğrenci, 13 Ocak ‘ta sınavdaki yerini aldı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle “başarıyı ödüllendirmek en önemli sorumluluklarımızdandır. Bu yıl da 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavları ile, geçen yıllar, bu yıl ve önümüzdeki 5 yıl ile burs miktarımızı 125 Milyona çıkartmayı hedefliyoruz” dedi. Lüle, bursluluk sınavına yapılan rekor başvurudan memnun olduklarını belirtirken, “akademik başarısını önemseyen, dünya standartlarında eğitim almak isteyen, burs beni hakkım diyen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Lüle, Doğa Koleji ekip ruhunun bu sınava yansıdığını, başta akademik kadronun ve tüm Doğa çalışanlarının bursluluk sınavına olan katkısını takdir ettiğini dile getirdi.

Burs imkanı yakalamak için ter döken öğrenciler ve onları heyecanla bekleyen aileler, Doğa’lı olmak için bu fırsatı değerlendiklerini kaydetti. Çocuklarının sınav süresince ailelere, Doğa Koleji akademik kadrosu tarafından öğrencilerin alacağı eğitim içeriği sunumu yapılarak Doğa’nın farkları aktarıldı.
Bursluluk sınavı ile, Doğa Kolej’inde okumak için iyi bir fırsat yakalanacak. Doğa’lı olmak isteyen öğrenciler kolejin kendine özgü eğitim metotları ile öğrenim hayatlarına devam ederken, yabancı dil öğrenmenin önemini, akademik başarının sırlarını öğrenebilecek. Doğa eğitim modeli t-MBA ile geleceğin lideri olarak yetişirken, kodlama ve robotik dersleri ile algoritmik düşünme becerisi kazanıp, karşılaştığı durumlarda yaratıcı düşünerek problemleri çözme becerisi kazanacak.

Öğrencilerin Doğa’lı Olmak için bursluluk sınavını kaçırmadıklarını kaydeden Lüle, bu sınavlar eğitimde önemli fırsatlardır dedi.

Burs Tüm öğrencilerin Hakkı

Burslu okumanın, %100’e varan burs imkanı yakalamanın her öğrencinin hakkı olduğunu dile getiren Lüle, dünya standartlarındaki eğitim imkanlarımızdan başarılı öğrencilerimizi yararlandıracağız” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)