adscode
adscode

'Büyük Oyun' başlıyor!

Uzun süre Kanal D'de yayınlanan 'Genç Bakış' programı ile ekrana gelen Abbas Güçlü, 6 Mart Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan yeni programı 'Büyük Oyun' ile ilgili detayları CNN TÜRK'te Hakan Çelik'e anlattı.

'Büyük Oyun' başlıyor!
Eğitim
Güncelleme : 04-Mar-19 10:33

Yazılım ve oyun sektöründe yapılan işin ve üretilen ürünlerin günümüzde çok değerli olduğunun altını çizen Güçlü, şunları söyledi:

Çarşamba günü Kanal D'de başlıyoruz. Yine Genç Bakış'ın aynı gününde, aynı saatinde yaptık ki bizi izleyenler aşina oldukları saate bize ulaşsınlar. Yine uykusuz kalmaya devam edeceklerdir. Farklı bir şeyler yapayım dedim. Gazetecilik ve televizyonculuk adına birçok şey yaptık bugüne kadar. Birbirinin benzeri program yapmaktansa farklı bir şeyler yapalım dedik.

Eğitimde ben ısrarla şunu anlatmaya çalışıyorum; tüketen değil, sorun yaratan değil, üreten ve sorun çözen insanlar yetiştirmemiz gerekiyor. Ürün üretirken de katma değeri yüksek ürünler üretmemiz gerekiyor. Günümüze baktığınız zaman katma değeri en yüksek ürünler yazılım sektöründe... En değerli şirketlere baktığımızda da genelde yazılım ve teknoloji şirketleri ön plana çıkıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)