adscode
adscode

BÜYÜK USTA ÇOCUKLARLA ÇALACAK!

‘OKAY TEMİZ RİTİM ATÖLYESİ’ 24 NİSAN’DA KOZZY AVM’DE…TED RÖNESANS İŞBİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK ATÖLYEDE, ÇOCUKLAR TAM ANLAMIYLA EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER!

BÜYÜK USTA ÇOCUKLARLA ÇALACAK!
Etkinlikler
Uluslararası caz sanatçısı ve ritim ustası Okay Temiz, 24 Nisan’da İstanbul Kozzy AVM’de çocuklarla birlikte çalacak! TED Rönesans Koleji ve Kozzy AVM işbirliğiyle gerçekleştirilecek ‘Okay Temiz ile Ritim Atölyesi’ için 21 Nisan Pazartesi gününe kadar Kozzy AVM danışma birimine başvuruda bulunulması gerekiyor.

TED Rönesans Koleji çocukların sanat eğilimlerini ortaya çıkarmak için düzenlediği çalışmalar kapsamında büyük usta Okay Temiz’i miniklerle buluşturuyor ve Kozzy AVM’de çocuklar için ücretsiz ritim atölyesi etkinliği gerçekleştiriyor. 24 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek ‘Okay Temiz ile Ritim Atölyesi’ iki seanstan oluşacak. 5-12 yaş arası 20’şer çocukla 1’er saat gerçekleştirilecek olan seansların ilki 15.00-16.00 saatleri arasında, ikincisi ise 16.30-17.30 saatleri arasında düzenlenecek. Atölye etkinliğine katılım sınırlı olduğu için ebeveynlerin 21 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’a kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)