adscode
adscode

Büyük zaferin 100.yıl coşkusu sokaklara taştı

Büyük Zafer’in 100. yıl dönümü nedeniyle TSK Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alışveriş Merkezi’nin düzenlemiş olduğu etkinlikte coşku dolu anlar yaşandı.

Büyük zaferin 100.yıl coşkusu sokaklara taştı
Türkiye'den Haberler

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın ilk ve tek alışveriş merkezi iştiraki olan Güngören Park AVM zafer kutlamaları kapsamında düzenlediği organizasyonda, “Happy Bando” takımının icra ettiği marşlar ve performans sanatçısı Batuhan Öztürk’ün sergilemiş olduğu şiir dinletisi ile günün anlam ve önemine uygun kısa anektodlar aktardığı sunumlarla yediden yetmişe herkese zafer coşkusu yaşattı.

Organizasyon kapsamında Türk bayrakları, ay yıldızlı balonlar ve çocuklara küçük yiyecek ikramları sunulurken etkinliğe katılım gösteren tüm ziyaretçiler bayrak ve balonları elden ele dağıtarak bando kortejine eşlik etti.  Kortej, önce alışveriş merkezi içerisinde mevcut işletmeleri ziyaret ederek marşlarla her alana coşkuyu yayarken zafer kutlamaları sokağa taştı. Sokakta çocuklar ellerinde bayrak ve balonlarla bando kortejine eşlik etti. Trafikte araçlar korna çalarak kutlamalara eşlik ederken sürücülere de bayrak ve balon dağıtımı yapıldı. Etkinlik tören bandosunun konseriyle sona erdi.

TSK Mehmetçik Vakfı Güngören Park AVM, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne, öğretim üyesi lojmanlarına, öğrenci yurtlarına, ilk ve orta öğretim kurumlarına, liselere ve geçiş yollarına yakın konumu ayrıcalığıyla eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte çocuklara ve gençlere yönelik etkinlikler ağırlıklı olmak üzere bu kapsamdaki birçok etkinliğe daha yoğun olarak ev sahipliği yapmayı planlamaktadır.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)