adscode
adscode

Cağaloğlu Anadolu'da neler oluyor?

Cağaloğlu Anadolu Lisesi velileri, bir buçuk yıl içinde okul müdürlerinin 4. kez değiştirilmesini protesto etmişti. Son olarak yeni müdür okulun sosyal medya hesabından göreve başladığını duyurdu.

Cağaloğlu Anadolu'da neler oluyor?
Lise
Güncelleme : 03-Mar-22 09:16

Cağaloğlu Anadolu Lisesi velileri, bir buçuk yıl içinde okul müdürlerinin 4. kez değiştirilmesini protesto etti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün önünde önceki gün toplanan veliler, geçici müdür olarak atanan Mehmet Aybek’e kadro verilmediğini belirterek “Eski müdür Necati Yener’in kadrosu sebebiyle gelen müdürler sağlıklı çalışamıyor” iddiasında bulundu.

Veliler yaptıkları açıklamada “Kendisinden memnuniyeti duyulan bir müdürün kadro ataması yapılmayarak yeni bir müdür görevlendirilmesinin mantığı nedir? Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencisine ve velisine yıllarca her türlü kötülüğü yapan ve şikâyetle uzaklaştırılan eski müdürün güdümündeki kadro neden hâlâ tasfiye edilmemektedir?” ifadelerini kullandılar. Açıklamanın ayrıca şunlar kaydedildi: “Yeni atanan müdürümüz ile henüz tanışmamakla birlikte, kendisinin de okula uyum sağlaması ve başarılı olması halinde yerine 6 ay sonra yeniden bir atama yapılacağı, asıl amacın okulda düzen ve huzurun bozulmak istenmesi olduğu aşikardır.”

Yeni müdür göreve başladı

Dün ise yeni müdür Cafer Koçyiğit, okulun sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak göreve başladığını duyurdu. Koçyiğit, “"25.02.2022 tarihi itibarıyla görevime başlamış bulunmaktayım. 1850 tarihinden günümüze kadar eğitime hizmet sunmuş bu köklü kurumda görev yapacak olmanın heyecanını yaşamaktayım. Ülkemizin bu köklü ve özel kurumunda devraldığım görev süresince, özveriyle çalışan tüm idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve personel iş birliğini önemsemekte ve okulumuzun isminin başarılarla anılmasını hedeflemekteyim. Bu vesile ile görevi kendisinden devraldığım Mehmet Aybek'e Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ne sunduğu katkıları için teşekkür ederim" dedi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)