adscode
adscode

Canan Karatay, Çevre Koleji Öğrencilerine Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı

Çevre Koleji, öğrencilerini Canan Karatay ile bir araya getirdi. Karatay, dengeli ve sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazlarını Çevre öğrencileriyle interaktif bir etkinlikte paylaştı.

Canan Karatay, Çevre Koleji Öğrencilerine Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı
Okullardan Haberler
Çevre Koleji, sağlıklı nesiller yetiştirme misyonu doğrultusunda öğrencilerini uzmanlarla bir araya getiriyor. Çevre Kolejinde sağlıklı ve dengeli beslenme konferanslarının ilki Prof. Dr. Canan Karatay’ın katılımıyla gerçekleşti. 5, 6, hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen konferans, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Konferans tüm sınıflarda internet üzerinden canlı yayınla izlendi.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Profesörü Canan Karatay, öğrencilere doğru gıdalarla beslenmenin önemini, yanlış beslenmenin sebep olabileceği hastalıkları, spor yapan öğrencilerin enerjilerini doğru yönetebilmek için hangi gıdaları yemeleri ve hangilerini yememeleri gerektiğini paylaştı.

Konferans bitiminde düzenlenen soru-cevap kısmının ardından Karatay, Çevre Kolejinin, çocukların sağlıklı beslenmesine verdiği önemi ve gösterdiği çabayı takdir ettiğini ve tüm okullara örnek olması gerektiğini belirtti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)