adscode
adscode

Cep harçlıklarını ilana yatırdılar! KPSS-A Grubu öğrencilerinden gazete ilanı!

KPSS-A Grubu öğrencileri, Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Gelir Uzman Yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanması için gazeteye ilan verdi.

Cep harçlıklarını ilana yatırdılar! KPSS-A Grubu öğrencilerinden gazete ilanı!
Eğitim
Güncelleme : 07-Feb-19 16:13

Bir grup KPSS-A Grubu öğrencisi mağduriyetlerini dile getirmek için gazete ilanı verdi. İlanda Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Gelir Uzman Yardımcılığı mülakat tarihleri için 6 aylık bekleyişlerinin son bulmasını istediler.

Yayımlanan ilan metni şöyle;

"Sayın cumhurbaşkanımız, Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız, Sayın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız KPSS-A grubu öğrencisi binlerce genç olarak yaklaşık 6 aydır beklemekte olduğumuz Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Gelir Uzman Yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanmasını ve sürecin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz.

KPSS A grubu alımlarında son yıllarda giderek azalan kadro sayısı ve sürecin aylarca tamamlanmaması dolayısıyla mağduriyetler yaşamaktayız.Bu ilan ile sorunlarımıza dikkat çekmeyi umuyor ve çözülmesi yolunda adımlar atılmasını, ayrıca SGK Denetmen Yardımcısı ve Mali Hizmetler Uzman Yard. alımlarının yapılmasını ve iptal edilen Vergi Müfettiş Yardımcılığı ilanının tekrarlanmasını bekliyoruz. Saygılarımızla. KPSS-A Grubu Öğrencileri İİBF'li'ninSesineKulakVerin"

 

Abbas Güçlü de Twitter hesabından destek mesajıyla ilanı yayınladı. Güçlü'nün tweetine teşekkür mesajları yağdı.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)