adscode
adscode

CHP'den üniversitelilere "Askıda Otobüs Bileti" kampanyası

CHP, otobüs bilet fiyatlarındaki artış nedeniyle memleketine gitmekte zorlanan öğrencilere yönelik "Askıda Otobüs Bileti" kampanyası başlattı.

CHP'den üniversitelilere "Askıda Otobüs Bileti" kampanyası
Üniversite
Güncelleme : 25-Apr-22 12:31

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayram öncesinde CHP Gençlik Kolları'nın başlattığı "Askıda Otobüs Bileti" dayanışmasının ilk bağışçısı oldu. Kılıçdaroğlu, "Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme vaktidir. Gelin, bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın" dedi.

Twitter hesabından kampanya hakkında açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Gençlik Kollarımızın başlattığı Askıda Otobüs Bileti dayanışmasının ilk bağışçısı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme vaktidir. Gelin, bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın!"

askidagencbilet.com internet sitesi üzerinden ihtiyaç sahibi öğrenciler, bayramda evlerine gidebilmek için askıdan bilet alabilecek, destek olmak isteyen yurttaşlar ise askıya bilet bırakabilecek.

CHP Gençlik Kolları ve Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) "Uzakları yakınlaştıran, mesafeleri kısaltan bir hareket..." ifadeleri ile duyurduğu dayanışma kampanyasında, 200 TL ve üzeri bağış yapılabiliyor.

ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE GİDEMİYOR


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)