adscode
adscode

Çocukla çocuk olunur mu?

Çocuğun dünyasına nasıl inilir, çocukla empati kurmak nedir, çocuğa çocuk diliyle nasıl yaklaşmak gerekir? İşte bunun gibi birçok soruya ‘7. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Günleri Sempozyumu’nda cevap verilecek.…

Çocukla çocuk olunur mu?
Etkinlikler
16-17 Nisan tarihlerinde Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsünde başlayacak Sempozyuma Ünlü Psikolog Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Uzman Psikolog Yasemin Aktosun gibi isimler de katılacak.
Çocuk sosyal ve fiziki çevresiyle kurduğu nitelikli iletişim bağları ile sosyal yaşam içerisinde yerini alır. Aile bireyleri ve yakın çevredeki yetişkinlerin çocukla kurduğu iletişimin niteliği de çocuğun çevresine kullandığı iletişim dilin oluşturuyor. Bu bağlamda ‘Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Günleri’nin teması “Çocukla İletişim” olarak belirlendi.
 
Ailede Geliştiren İletişim; 7’ den 77’ ye Özgüven, Okul Öncesi Eğitimde Müzik, Üstün Yetenekli Çocukların Eğitimi, Eğitici Drama Yoluyla Çocukla İletişim ve Okul, Çocuk ve Aile Üçgeninde İletişim konularının ele alındığı programa; Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Prof. Dr. Ayşegül Ataman, Prof. Dr. Alev Önder, Doç. Dr. Mesude Atay, Yrd. Doç. Dr. Ercan Mertoğlu, Uzman Psikolog Yasemin Aktosun gibi değerli isimler konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca programda eş zamanlı olarak ‘2. Oyuncak ve Eğitici Materyal Sergisi’nin de açılışı yapılacak.
 
PROGRAM AKIŞI İÇİN TIKLAYIN!
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)