adscode
adscode

Çocuklara deniz vadeden okul

Çocuklarına yaz tatilinde hem eğlenebilecekleri hem de yeni bir şeyler öğrenebilecekleri aktivite arayışında olan ebeveynler için Bilgi Eğitim’de açılacak Yelken ve Kürek Okulu da bir seçenek olabilir.…

Çocuklara deniz vadeden okul
Okullardan Haberler
Çocuklarına yaz tatilinde hem eğlenebilecekleri hem de yeni bir şeyler öğrenebilecekleri aktivite arayışında olan ebeveynler için Bilgi Eğitim’de açılacak Yelken ve Kürek Okulu da bir seçenek olabilir. 12-16 yaş grubuna özel düzenlenen Yelken ve Kürek Okulu’nda katılımcılar, yazın keyfini çıkarırken takım olma, arkadaşlarıyla uyumlu hareket etme gibi meziyetleri de edinebilecek.

20 Haziran -1 Temmuz tarihleri arasında Pazartesi ve Cuma günleri gerçekleştirilecek toplam 50 saatlik eğitimin katılımcılara, hayatlarının en güzel aynı zamanda eğlenceli günlerini yaşatacağına inandıklarını belirten Bilgi Eğitim yetkilileri, “Katılımcılara 30 saat yelken, 20 saat de kürek eğitimi verilecek. Bu eğitim sayesinde gençler heyecanlı ve eğlenceli bir deneyim yaşarken takım olmanın, maceranın keyfine varacak, yeni bir sporla da tanışacak” açıklamasını yaptı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralİstanbul Kampüsü’nde açılacak Yelken ve Kürek Okulu’nda eğitim ücreti öğle yemeği de dahil 3.300 TL olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)