adscode
adscode

Çocukluk hayalini 60 yaşında gerçekleştirdi

Amasya'nın Taşova ilçesinde çocukken köyünün semalarında uçmayı hayal eden Nedim Küçük, bu hayalini 60 yaşında yamaç paraşütüyle gerçekleştirdi

Çocukluk hayalini 60 yaşında gerçekleştirdi
Türkiyeden Haberler
Taşova ilçesinde çocukken köyünün semalarında uçmayı hayal eden Nedim Küçük, yamaç paraşütüyle bu hayalini 60 yaşında gerçeğe dönüştürdü.
 
Tekirdağ'da yaşayan ve Trakya Ekstrem Havacılık Kulübü üyesi olan Küçük, hayalini gerçekleştirmek için arkadaşı Erkan Öksüz ile Arpaderesi köyüne geldi.
 
Bir süre hazırlık yapan iki arkadaş, Kayalar mevkisinden yamaç paraşütüyle havalanarak Arpaderesi köyü semalarında uçtu.
 
Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50 yıllık hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, şöyle konuştu"
 
"Yamaç paraşütü sporunu yaklaşık dört yıldır yapıyorum. Çocukluğumdan beri uçmaya karşı bir hevesim vardı. Köyümün güzelliğini her zaman yukarıdan seyretmek istedim. Kuşlar gibi özgürce uçup bu güzel manzarayı paylaşmak hep dileğimdi. Bugünkü uçuşumla birlikte de 50 yıllık hayalimi de gerçekleştirmiş oldum. Kayalar mevkisinden uçarak Arpaderesi köyümün Akpınar mevkisine indim."
 
Köyünün tanıtımını yapayı, gençlere yamaç paraşütünü sevdirmeyi istediğini de söyleyen Küçük, "Bugün bize lojistik destek veren köyümün güzel insanlarına, Amasya'dan gelen yerel pilot arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanı benim, çocukken köyümün semalarında uçmak istiyordum başardım, çok güzel bir duygu." ifadelerini kullandı.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)