adscode
adscode

ConnecME Education’dan Yurt Dışında Eğitim Hayali Kuranlara Ücretsiz Kayıt Fırsatı!

ConnecME Education, İngiltere ve Amerika’daki üniversitelere başvurma imkânı sağlıyor.

ConnecME Education’dan Yurt Dışında Eğitim Hayali Kuranlara Ücretsiz Kayıt Fırsatı!
Yurtdışı Eğitim
IEFT Fuarı’na katılacak olan şirket, 50 kişiye online eğitim platformu COLLEGE4U için ücretsiz kayıt fırsatı sunacak. 26 Ekim’de Bostancı’da, 28-29 Ekim’de Harbiye’de gerçekleştirilecek IEFT Fuarı’nda ConnecME Education standını ziyaret etmeyi unutmayın!

Yurt dışında eğitim ve kariyer birçok gencin hayali… Bu hayale ulaşmak için deneyimli şirketlerin rehberliğinden yararlanmak gerekiyor. Dünyanın 26 ülkesinde 120 bini aşkın öğrenciye ulaşan ConnecME Education, saygın eğitim kurumlarıyla iş birliği yapıyor. Birlikte çalıştığı kurumlar arasında uluslararası saygınlığı olan ACT (Üniversite Giriş Sınavı & İş Hazırlığı Değerlendirmeleri), City & Guilds (Mesleki Belgelendirme), Tribal (Okul Denetimleri ve Kalite Belgeleri) ve Becker (USMLE Hazırlık Eğitimleri) yer alıyor.

Tek Bir Kayıtla, İngiltere ve Amerika’daki Yüzlerce Üniversiteye Başvur!

Yurt dışındaki okullara ulaşmanın en pratik yolu, güvenilir online kaynakları kullanmak. COLLEGE4U, kaliteli ve akademik standartlarda lisans eğitimi arayan öğrencilere hizmet veren, İngiltere merkezli bir rehberlik ve yerleştirme platformu. Sisteme üye olmak çok kolay! Üstelik tek bir kayıtla yüzlerce üniversiteye ulaşma imkânına sahip oluyorsunuz. Öğrenci profili oluştururken, talep edilen tüm bilgileri eksiksiz olarak tamamlamak, bu prosedürün en önemli noktası… Bilgiler kontrol edildikten sonra profil aktif hale geliyor ve üniversiteler tekliflerini sunabilmek için adaylarla iletişime geçiyor.

IEFT Fuarı’nda ConnecME Standını Ziyaret Eden ilk 50 Kişiye Ücretsiz Kayıt Fırsatı!

IEFT Fuarı’nda öğrencilerle buluşacak olan ConnecME Education, COLLEGE4U platformuna kayıt için harika bir fırsat sunacak. ConnecME Education standına başvuran ilk 50 kişi, platforma ücretsiz kayıt olacak. Detaylı bilgi için turkey@connecme.com e-mail adresinden şirkete ulaşabilirsiniz.

Unutmayın! IEFT Fuarı, 26 Ekim’de Bostancı Dedeman Oteli’nde, 28-29 Ekim’de Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)