adscode
adscode

Çorum DES’te Bıçak Dönemi

İbrahim Bıçak Demokrat Eğitimciler Sendikası Çorum İl Temsilcisi olarak yetkilendirildi.

Çorum DES’te Bıçak Dönemi
Sendikalar

Demokrat Eğitimciler Sendikası Çorum il yönetiminde görev dağılımı yapıldı. Türkiye genelinde bağımsız ve partisiz sendika sloganı ile bütün eğitim çalışanlarını bir araya getiren Demokrat Eğitimciler Sendikası’nın Çorum İl Teşkilatı yeni yönetimi  görevine başladı.

Geçtiğimiz hafta DES kurucularından Lokman Erdoğan’ın başkanlığında toplanan DES üyeleri yeni yönetimle yollarına devam etme kararı aldılar. Yapılan istişare toplantısı sonunda İbrahim Bıçak (İl Başkanı), Selim Akçakoyunlu (Başkan Yardımcısı),Ülkü Erdoğan (Teşkilatlanma Eğitim Sekreteri),İlhami Balaban( Mali Sekreter), Elif Erdoğan  (Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri), Murat Doğrusöz (Basın ve Sosyal İşler Sekreteri), Ömer Şenöz ve Erdem Ütnü İl Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildiler. 

Konuyla ilgili kamuoyuna kısa bir açıklama yapan İbrahim Bıçak DES kadrolarının Çorum’da  eğitim için elinden geleni yapacağını kimsenin hakkını yemeyeceğini ve üyelerinin hakkını kimseye yedirtmeyeceğini belirterek biz ücret ve eylem sendikacılığının ötesinde fikir ve ahlak ocağıyız, dostluk ve vefa hareketiyiz. Siyasi muhalefetle sendikal muhalefeti birbirine karıştırmadan öneri, rapor ve ar-ge çalışmalarımızla çözüm üretmeye devam edeceğiz.  Yolda kalmak yolumuzdan dönmek yok. Demokrat Eğitimciler sadece isimleri ile değil çalışmalarıyla da demokrat olduklarını gösterecektir. Siyasi bir amaç, politik bir kaygı gütmediğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


İbrahim Bıçak Kimdir?

1983 yılında Çorum Alaca’da doğdu. İlk, Orta ve lise eğitimini Alaca’da tamamladı. 2005 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İngiltere Nottingham Forest School’da 6 ay eğitim aldı. Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığında staj yaptı.  Uluslararası Cumhuriyetçiler Enstitüsü tarafından düzenlenen Gençlik Meclisi programına katıldı. MEB tarafından düzenlenen çok sayıda merkezi ve mahalli hizmetiçi eğitim faaliyetine katıldı. Oryantiring hakemi, Serbest Uçuş Rehber Öğretmeni, İzci lideri, Satranç Antrenörü ve Afet Bilinci Eğitimi Eğiticisi olup Sungurlu Kent Konseyi üyesidir. Halen Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmakta olan Bıçak Gazi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında lisansüstü eğitim görmektedir. Evlidir. 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)