adscode
adscode

​Cumhurbaşkanı Erdoğan 2010 KPSS sorusuna ne yanıt verdi?

"Tespit edilenlerin hepsi ayıklanacak bir defa. Çünkü onlar hak etmediler, hak etmeyenler orada kalamaz. Hak edenler de hakları iade edilmek suretiyle iade-i itibara kavuşacaklar."

​Cumhurbaşkanı Erdoğan 2010 KPSS sorusuna ne yanıt verdi?
Eğitim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin sonrasında TRT ekranlarında, Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç ve TRT 1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik'in sorularını yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2010 KPSS iptal edildi. 150 bin civarında insan merak ediyor. Bunların tamamı mı gidecek, yoksa bunların içinden kopya çekenler ve FETÖ'ye üye oldukları belirlenenler mi gidecek. Bu eleme nasıl yapılacak?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Tespit edilenlerin hepsi ayıklanacak bir defa. Çünkü onlar hak etmediler, hak etmeyenler orada kalamaz. Hak edenler de hakları iade edilmek suretiyle iade-i itibara kavuşacaklar. KPSS ile ilgili o noktada başladı zaten. Neye göre başladı, kim hak etti kazandı, kim kazanamadı? Bunları şimdi ayıklıyorlar, araştırmaları yapılıyor. Bu araştırmanın neticesinde hak etmeyenler tamamen ayıklanacak, hak edenler de orada kalacak. 2010 öncesi şu anda programda yok. 2010 itibarıyla çalışmalar yapılıyor."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)