adscode
adscode

CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN KARTAL ZABITASINA TEŞEKKÜR

Kartal’da okul önlerinde önlem alarak öğrencilerin güvenli giriş çıkışını sağlayan Kartal Zabıtası’na Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan anlamlı bir teşekkür geldi. Okul müdürü Bilal Duran tarafından Kartal…

CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN KARTAL ZABITASINA TEŞEKKÜR
Eğitim
Her yıl okulların açıldığı günden itibaren her gün okul önlerinde öğrencilerin rahat giriş ve çıkışını sağlamak amacıyla trafik güvenliğini sağlayan Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görevlerini yaparken bir yandan da öğrencileri trafik kuralları ve yaya trafiği konusunda bilgilendirerek daha dikkatli olmaları konusunda motive ediyor. Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, araçların yoğun olduğu okul önlerindeki trafik düzenlemesinin yanı sıra öğrencilerin sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuzluğa da anında müdahale ediyor. 

Özellikle sabahları trafiğin yoğun olması sebebiyle okul önlerinde karşıdan karşıya geçmekte zorlanan öğrenciler için araç ve yaya trafiğini güvenli hale getirmek için çalışan Kartal Belediyesi Zabıta ekiplerinin özverili çalışmaları, öğrencilerin yanısıra eğitim kurumları tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Bu kapsamda Cumhuriyet İlköğretim Okulu yönetimi, Kartal Belediyesi Zabıta ekibine teşekkür etti. Zabıta personeline teşekkür plaketi takdim eden Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Bilal Doğan, “Eğitime büyük önem veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve öğrencilerimizin güvenliği için aralıksız özverili şekilde canla başla çalışan Kartal Belediyesi Zabıta personeline teşekkür ediyoruz. Onların buradaki varlığı sayesinde hem anne babaların, hem de bizlerin içi rahat” dedi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)