adscode
adscode

“Delidolu” bir ilk aşk hikâyesi

İngiltere, ABD ve Uzakdoğu’da fırtına gibi esen gençlik romanı şimdi Türkçe’de

“Delidolu” bir ilk aşk hikâyesi
Kültür Sanat
Romantik, eğlenceli, tatlı, sımsıcak, heyecanlı, fırtınalı, kırgın ve kırılgan… “Delidolu” bir ilk aşkın tüm inişli çıkışlı duygularını sunan bir gençlik romanı.
Time dergisinin Dünyanın En Popüler 16 Genci listesindeki çiçeği burnunda yazar Beth Reekles’tan ismi gibi delidolu bir kitap.
The Guardian:
“Romantik bir kitap arıyor ve ne okuyacağınıza henüz karar veremediyseniz, kesinlikle Delidolu’yu okuyun. Pişman olmayacaksınız. Bu hikâyeyi o kadar sevdim ki!”
Aşkı yeni tanıyan iki genç: Rochelle Evans ve Noah Flynn. Elle sevimli, popüler ve delidolu… Noah ise tam bir baş belası, hoppa ve bir oyuncu… Üstelik Elle’in en yakın arkadaşının abisi.  Elle okulun kermesi için bir öpücük standı kurmaya karar verir ve stantta Noah ile öpüştüğünde hayatı tamamen değişir. Fakat bu sıra dışı durum onun için tam bir hayal kırıklığı olacaktır...

İnternet fenomeni roman
 Pena Yayınevi, genç İngiliz yazar Beth Reekles’in internette büyük popülerlik kazanan romanı “Delidolu” ile ismi gibi delidolu bir ilk aşk hikayesi sunuyor. “Delidolu”, tatlı, romantik ve iyi yazılmış bir roman.
Gençlerin dilinden konuşan, ilk aşkın inişlerini çıkışlarını, eğlencesini olduğu kadar kırgınlıklarını da barındıran kitap, İngiltere’nin ardından ABD ve Uzakdoğu’da gençler arasında fırtına gibi esti.
Yazar Reekles TIME listesinde
2013 yılında, Time dergisinin yayınladığı, isimleri tüm dünyaya yayılan, Dünyanın En Popüler 16 Genci listesinde yer alan ve yazdığı kitaplarla internette tam bir fenomen olan Beth Reekles, İngiliz kitap eleştirmenlerinin yakın takibine takıldı bile.
“Delidolu” sonunda gerçek insanlar arasında geçen bir aşk hikâyesi arayan genç okurların yeni ‘hit’i olmaya aday bir roman.
Eser Adı                     : Delidolu
Yazar Adı                   : Beth Reekles
Çeviren                      : Özge Eldaş
Orijinal Adı                : The Kissing Booth
Türü                           : İlk Gençlik Roman
Sayfa Sayısı               : 360
Etiket Fiyatı               : 24,00 TL
Yayınevi                     : PENA Yayınları
 
Beth Reekles Hakkında:
On sekiz yaşındaki Beth Reekles, Exeter Üniversitesi’nde fizik okuyor. Güney Gallerli olan yazar üç yıldır Wattpad gibi platformlarda büyük ilgi toplayan kitaplar yazıyor. Yazarın Delidolu kitabı sitede en çok okunan ve yorum alan gençlik kitabı oldu. Kitapları on dokuz milyon kişi tarafınfan okundu, kırk bin yorum aldı. Hâlâ Wattpad’de oldukça popüler olan yazarın facebook ve twitter’da çok sayıda takipçisi var.



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)