adscode
adscode

DES, Eğitim Faaliyetlerini Uluslararası Platformlara Taşıyor!

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) 3.sünü düzenleyeceği Afetlerde Risk Yönetimi İş Güvenliği ve Belediyecilik Kongresini bu yıl uluslararası olarak düzenlenecek.

DES, Eğitim Faaliyetlerini Uluslararası Platformlara Taşıyor!
Sendikalar
Türkiye'de yaygınlığını artırarak sürdüren ideolojik ve siyasi sendikacılık yerine bilimsel, pedagojik ve çağdaş sendikacılığın en güzel örneklerini sergilemeye devam eden DES, Ankara Üniversitesi, Dicle Üniversitesi ve Harran Üniversitesi yanısıra 23 kurum ve kuruluş işbirliğinde 8 – 11 Ekim tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park Otelde gerçekleştireceği Uluslararası Afetlerde Risk Yönetimi İş Güvenliği ve Belediyecilik Kongresi için kurul toplantılarına başladı.

 

Uluslararası kongre ve DES Genel Başkanı Gürkan Avcı, bu yıl 3.sü yapılacak olan etkinlikle ilgili "Kongre başkanı olarak özellikle ifade etmek isterim ki; ülkemizde afetler, iş güvenliği ve belediyecilik anlayışı konularında vizyoner yaklaşım ve nitelikli devlet politikalarının oluşturulmasında bilimsel ve bütünlüklü politikaların güdülmesinde düzenleyeceğimiz kongrenin büyük katkıları olacaktır. Ayrıca kongre ana konularımız çerçevesinde yaşanan sorun ve sıkıntıların minimize edilmesinde toplumun eğitilip bilinçlendirilmesinin çok önemli olduğunu biliyorum. DES olarak tüm çaba ve gayretlerimiz ülkemizin aydınlık yarınları için, çocuk ve gençlerimizin refah ve mutluluğu içindir" diye konuştu.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)