adscode
adscode

DGS Ek Yerleştirme Adaylarına Haliç'ten %50 Burs İmkanı

Haliç Üniversitesi, ÖSYM’nin 27 Ekim-2 Kasım 2015 olarak açıkladığı ek tercih döneminde, DGS ile öğrenci kabul ettiği tüm bölümlerinde, öğrencilerini %50 burs imkânıyla destekliyor.

DGS Ek Yerleştirme Adaylarına Haliç'ten  %50 Burs İmkanı
Üniversite
İki yıllık meslek yüksekokulu (MYO) ve açık öğretim ön lisans programı mezunlarına dört yıllık fakültelere geçme imkânı sağlayan DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ek yerleştirme kılavuzunun açıklanmasının ardından adayların gündeminde DGS tercih işlemleri var. 

Haliç Üniversitesi’ni tercih eden öğrenciler, %50 burs imkânı yakalamanın yanında birinci ve ikinci sınıftan almaları gereken dersleri de alarak öğrenimlerine resmi olarak 3. sınıftan başlayabiliyor. Modern kampüslerine Sütlüce’deki yeni kampüsünü de ekleyen Haliç Üniversitesi, sabitlenmiş fiyat, ücretsiz yaz okulu ve sene kaybetmeden lisans mezunu olma şansı sunarken isteğe bağlı hazırlık sınıfı ve kesintisiz burs garantisi ile de ön plana çıkıyor. 

Tercih işlemleri ile ilgili detayları ÖSYM'nin web sitesinden takip eden öğrenciler, Haliç Üniversitesi’ndeki programlar, kontenjanlar ve ücretlerle ilgili detaylı bilgiye http://aday.halic.edu.tr/ adresinden ve 444 25 42 no’lu çağrı merkezinden ulaşabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)