adscode
adscode

Diplomalarını Denizden Aldılar

Denizcilik Meslek Lisesi öğrencileri, diplomalarını denizden aldı.

Diplomalarını Denizden Aldılar
Lise





ZONGULDAK Ereğli Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nden mezun olan öğrenciler, şişelerin içinde denize atılan diplomalarını okul kıyafetleriyle yüzerek aldı.
Okuldan mezun olan 65 öğrenci için Ereğli Polisevi'nin bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Törende mezun olan öğrenciler heyecan ve mutluluğu birarada yaşadı. Mezun olan öğrenciler arasında tek kız öğrenci olan 18 yaşındaki Cansel Sezgin ise sevincini arkadaşlarıyla paylaştı. Cansel Sezgin, "Okulumdan mezun olduğum için çok mutluyum. İyi bir meslek sahibi olduğumu düşünüyorum. Önümün açık ve meslek olarak çok iyi bir yere geleceğime inanıyorum. Okulda kız arkadaşım yoktu. Ama erkek öğrenciler çok iyi arkadaşlıklar kurdum. Her zaman benim yanımdaydılar. Bana kardeşleri gibi davrandılar" dedi.
Diplomalarını denize girerek alan öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu. Öğretmenler, sırayla içinde öğrencilerin diplomaları bulunan şişeleri denize attı. Diploması atılan öğrenci de peşinden okul kıyafetleriyle denize atladı. Öğrenciler, yüzerek diplomaları aldı. Diplomalarıyla denizden çıkan öğrenciler, sevinçlerini arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle paylaştı. Bu arada 18 yaşındaki Özberk Kaan Doruk, diplomasını denizden babası Ramazan Doruk ile birlikte aldı. Ramazan Doruk, denize atlayarak oğlunun sevincine ortak oldu. Mezuniyeti denizde kutlayan öğrenciler büyük alkış aldı.
DHA




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)