adscode
adscode

Doğa Koleji Mustafa Sandal’la Kep Attı

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencileri, gurur ve sevinç dolu 2016-2017 liseye geçiş töreninde Mustafa Sandal'la kep attı!

Doğa Koleji Mustafa Sandal’la Kep Attı
Ortaokul
Doğa Koleji İstanbul kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 3000'e yakın öğrenci, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde aileleriyle ve öğretmenleriyle gururu ve hüznü aynı anda yaşadı.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle,  Doğa'lı olmanın öğrencilere katacağı değere dikkat çekerek, öğrencilerden Doğa'da edindikleri disiplin ve sorumluluğu yaşam boyu taşımalarını istedi. Lüle, "Sizleri gelecekte hayatın pek çok alanında söz sahibi olmuş başarılı bireyler olarak görüyorum. Doğa Kolejinde aldığınız eğitimi, yaşadığınız anıları ve dostlukları asla unutmayacaksınız" diyerek, öğrencileri emek ve özveriyle yetiştiren öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Lüle, eğitimin hayat boyu süreceğini belirterek öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Ülker Sports Arena'nın muhteşem atmosferinde gerçekleşen gecede öğrenciler, tek tek sahneye davet edildi. Velilerin duygulu anlar yaşadıkları öğrenci takdiminin ardından, 2017 Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nda dereceye giren ekipler sahnede gösterilerini sergiledi.

Mezuniyet Coşkusu Mustafa Sandal ile renklendi

Liseye geçiş ve kep töreni, sevilen sanatçı Mustafa Sandal'la daha da renklendi. Binlerce Doğa Koleji öğrencisinin, Mustafa Sandal'ın sahneye çıkışıyla keplerini atması adeta görsel bir şölene dönüştü. Işık ve lazer gösterileri eşliğinde gerçekleşen kep atma şöleninin ardından Mustafa Sandal, hayatta çalışmadan ve hayal etmeden başarıya ulaşılamayacağını vurguladı. Sandal, iyi eğitimin hayat başarısını artıracağını söyleyerek öğretmenlere ve velilere, böyle pırıl pırıl bir gelecek yetiştirdikleri için teşekkür etti.

Sandal'a plaketini vermek üzere sahneye çıkan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrencilerin ve velilerin coşkusunu paylaştığı için başarılı sanatçıya teşekkür etti. Mustafa Sandal konser süresince en hareketli şarkılarını Doğa Ailesi için söyledi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)