adscode
adscode

Doğa'da ilk öğrenci semineri Prof. Yazgan'dan

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü ve Doğa Koleji Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. M. Ege Yazgan, “Paranın Ne Önemi Var?” başlıklı seminerde Doğa lise öğrencileri ile buluştu.

Doğa'da ilk öğrenci semineri Prof. Yazgan'dan
Eğitim

2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğa Koleji öğrencileri kariyer yolcuklarına rehberlik edecek alanında uzman akademisyenler ile bir araya gelmeye başladı. Doğa öğrencilerinin ilk semineri İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü ve Doğa Koleji Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. M. Ege Yazgan tarafından gerçekleştirildi.

Doğa öğrencilerinin BİLGİ’nin uzman akademisyenleri ile her zaman bir araya geleceğini, onların bilgi ve birikiminden faydalanabileceğini, öğrencilere kariyer yolculuklarında rehberlik edileceğini belirten Prof. Dr. M. Ege Yazgan, “Paranın Ne Önemi Var?” başlığı altında öğrencilere değerli bilgiler aktardı. Prof. Dr. M. Ege Yazgan, seminerde paranın geçmişten günümüze gelişimini, paranın değerinin değişimindeki etkenleri ve kripto paraları anlattı. Öğrencilerin çevrim içi olarak da izleyebildiği seminer oldukça verimli geçti.

“BİLGİ-Doğa Seminerleri Devam Edecek”

Lise öğrencileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. M. Ege Yazgan, Doğa Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri ile gerçekleştirdikleri BİLGİ-Doğa seminerlerinin devam edeceğini kaydetti.  

Prof. Dr. M. Ege Yazgan’ın derslerine katılarak sorularına cevap vermesinden oldukça mutlu olduklarını belirten Doğa Koleji öğrencileri, “Rektörümüze değerli bilgilerini bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz.” değerlendirmesinde bulundu.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)