adscode
adscode

Doğaltaş Tasarım Yarışması’nda Işık Üniversitesi’ne iki ödül birden geldi

Işık Üniversitesi öğrencileri İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin (İMİB) geleneksel hale getirdiği Doğaltaş Tasarım Yarışması’nda dereceye girdi.

Doğaltaş Tasarım Yarışması’nda Işık Üniversitesi’ne iki ödül birden geldi
Üniversite
Yarışmanın Öğrenci Kategorisi’nde yarışmaya katılan Işık Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Barış Taşlık birincilik ödülünü alırken, Yağız Türkyılmaz mansiyon aldı. 

Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yorgo İstefanopulos, yarışmada dereceye giren ve ödül alan iki öğrenciyi ve onları yetiştiren bölüm öğretim üye ve elemanlarını kutladığını söyledi.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Doğaltaş Tasarım Yarışması ile Türk doğal taşlarının tasarımcı ve mimarlara tanıtılarak günlük yaşamda kullanılabilmesi, özgün ve üretilebilir ürünlerin tasarlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. Sektör ile üniversite öğrencilerini ve profesyonellerin bir araya getirilmesi hedefiyle düzenlenen yarışma ile, tasarım açısından güçlü, katma değeri yüksek, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir ürünler geliştirilmesi amaçlandı. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)