adscode
adscode

Dolandırıcılar iş başında! Sahte dekont attı

Parayı attım birazdan gelir dedi, sahte dekont yollayıp 3500 TL'ye ekran kartı almaya çalıştı. Dolandırıcının oyununu satıcı bozdu.

Dolandırıcılar iş başında! Sahte dekont attı
Türkiye'den Haberler
Güncelleme : 02-Sep-22 12:00

Bir online alışveriş sitesi üzerinden ekran kartı satan kullanıcı, son anda dolandırılmaktan kurtuldu. Olayı anlatan satıcı, "3.500 TL'ye ürünü alacağını söyleyen Çerkezköy'deki F.Ö isimli kişi, para yolladığını belirterek sahte bir dekont attı. Ancak para ulaşmadı. Birazdan gelir, yarına ulaşır, bankayla konuştum gibi bahanelerle beni oyalamaya çalıştı. Dolandırmaya çalıştığını anlayınca hemen kargoyu iptal ettim. Ertesi gün olmasına rağmen para gelmeyince kendisine sordum ancak yine beni oyalamaya çalıştı. Eğer güvenip kargoyu iptal etmesem ekran kartını alıp ortadan kaybolcaktı" dedi.

Satıcı, dolandırıcıyı şikayet edeceğini belirterek "Beni dolandırmaya çalışıp, bir de bana dolandırıcı dedi. Bunlar bu işi meslek haline getirmiş. Gerekli yerlere şikayet edeceğim. Satıcılar dikkatli olsunlar. Kişinin kişisel bilgilerini alışveriş sitesinin yanı sıra çeşitli gruplarda da paylaşacağım. Ancak bana söylediği isim kendi ismi değil telefonu D.A isimli birine kayıtlı" diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)