adscode
adscode

Doritos'tan 1 Milyon dolar Ödüllü Yarışma

Doritos, tüm dünya televizyonlarında yayınlanacak yepyeni reklam filminin yaratıcısına 1 milyon dolar kazanmaya davet ediyor.

Doritos'tan 1 Milyon dolar Ödüllü Yarışma
Etkinlikler
Geçtiğimiz yıl Türkiye'den de yüksek sayıda katılımcının yarıştığı "Doritos Crash the Super Bowl" un bu yıl seçilecek şanlısını 1 milyon dolar ödülün yanı sıra Warner Bros. Pictures, DC Entertainment ve ünlü yönetmen Zack Snyder ile hayallerin ötesinde kariyer fırsatları bekliyor.

Doritos tüm sevenlerini dünya televizyonlarında yayınlanacak yepyeni reklam filmini çekmeye davet ediyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye hayranlarından da yüksek sayıda katılımcının yarıştığı "Doritos Crash the Super Bowl" yarışmasının bu yıl seçilecek birincisini hayallerin de ötesinde ödüller bekliyor. Yarışmanın şanslısı tam 1 milyon dolar değerindeki ödülün sahibi olurken hayatını değiştirecek Warner Bros. Pictures ve DC Entertainment stüdyolarında çalışma şansı yakalayacak.

Doritos severler, "Doritos Crash the Super Bowl" yarışması için hazırlayacakları en cesur ve çarpıcı reklam filmiyle milyonlarca izleyiciye ulaşma fırsatı için yarışıyor. Yepyeni kampanyası ile dünyanın dört bir yanındaki Doritos severleri "Dibine Kadar Yaşa"maya davet eden yarışmanın finalistlerini eğlenceli ve aksiyon dolu fırsatlar bekliyor. Crash the Super Bowl yarışmasının onuncu ve son yılında Doritos, en sevilen filmin yönetmenini 1 milyon dolar ödülün yanı sıra hayatı boyunca Zack Snyder yönetmenliğinde Warner Bros. Pictures ve DC Entertainment stüdyolarında muhteşem bir kariyer fırsatı ile buluşturuyor.

Katılımcıların 15 Kasım 2015 tarihine kadar videolarını yükleyerek başvuracağı yarışmada finale kalacak 3 yarışmacının filmleri Ocak 2016 tarihinde tüm dünyadaki Doritos severler tarafından internet üzerinden oylamaya açılacak. www.doritos.com adresinden oylamaya açılacak filmler arasından en çok oyu alarak 7 Şubat 2016 tarihinde CBS televizyon kanalında Super Bowl 50 sırasında yayınlanacak olan filmin yaratıcısı, 1 milyon dolar ödülün yanı sıra "Dawn of the Dead" ("Ölülerin Şafağı"), "300" "Watchmen", "Man of Steel" ("Çelik Adam") ve önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan "Batman v. Superman: Dawn of Justice" ("Batman v Superman: Adaletin Şafağı") gibi ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Zack Snyder ile işbirliği yapma şansı yakalayacak. Finalistlerin her biri Super Bowl 50'ye katılmak üzere Kaliforniya'ya davet edilerek ve oyunu özel süitten izleyecek. Yarışma tarihinde ilk defa tüm finalistlere nakit ödüllere ilaveten hayatlarını değiştiren kariyer fırsatları sunulacak. Diğer iki finalistin her biri 100,000 dolar ödülünün yanı sıra gelecekte düzenlenecek Doritos projelerinde yer alma fırsatı elde edecek.
Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi için www.doritos.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)