adscode
adscode

Dünyaca ünlü tasarım okullarında burslu eğitim fırsatı

Yurtdışında tasarım eğitimi almak, bu alanda kariyer yapmak isteyenlere önemli fırsat kapılarını aralıyor.

Dünyaca ünlü tasarım okullarında burslu eğitim fırsatı
Burslar
Tasarım ve moda eğitimi almak isteyenlerin hayallerindeki okulların başında gelen Domus Academy ve NABA, Firenze Yurtdışı Eğitim işbirliği ile 25 Şubat Perşembe günü saat 18:00'de TAK Kadıköy Belediyesi Tasarım Atölyesinde “Tasarım Semineri” düzenliyor. 

İtalya'da YÖK onaylı üniversite ve master programları
İtalya’da tasarım ve moda eğitimi verilen eğitim kurumlarının önde gelenlerinden biri olan NABA-Nuova Accademia Di Belle Arti, 1980'den bu yana Milano'da uluslararası birçok öğrenciye ev sahipliği yapıyor. 

NABA bünyesinde öğrencilere İngilizce ve İtalyanca olarak hazırlık, lisans, yüksek lisans ve yaz okulu programları sunuluyor. NABA'nın sunduğu tüm programların YÖK tarafından denkliği bulunuyor. 

Sektörden ünlü isimlerin de ders verdiği üniversite, Milano'daki modern kampüsü ile öğrencilere birçok imkanı sunuyor ve diğer üniversitelerle de ortaklık anlaşmaları bulunuyor.

İtalya'nın tasarım ve moda eğitiminde dünyaca üne sahip bir diğer eğitim kurumu olan Domus Academy ise 1982 yılında Milano da kurulmuş olup dünyanın en iyi tasarım okullarından biri olarak kabul ediliyor. 

Uluslararası firmalarla kurduğu bağlantılar aracılığı ile öğrencilerin mezun olduktan sonra kariyerleri için büyük fırsatlar sağlayan kurum, sadece master düzeyinde eğitim veriyor ve sertifika  programları sunuyor.

Yaratıcılığınızı yurtdışına taşıyın
25 Şubat Perşembe günü saat 18:00'de Kadıköy Belediyesi Tasarım Atölyesi'nde gerçekleşecek olan seminerde Domus Academy ve NABA'da eğitim görmek isteyen adaylar için faydalı bilgiler verilecek.

Seminerde Domus ve NABA Avrupa Bölge Müdürü Bertrand Chapusot, proje/portfolyo hazırlığında yaratıcılık ve İtalya’da yüksek lisans yapmanın kariyere kattığı artılar üzerine konuşacak.

Etkinlik kapsamında İtalya'daki bu iki kurumda burslu olarak eğitim almak isteyenler için başvuru aşamaları ve nasıl bir proje hazırlamaları gerektiğine dair bilgiler içeren ayrıntılı bir sunum da yapılacak.

Bertrand Chapusot, 26 Şubat Cuma günü de Firenze Yurtdışı Eğitim’de İtalya'da eğitim almak isteyen öğrencilerle birebir görüşmelerde bulunacak .

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)