adscode
adscode

e-YDS başvuruları başlıyor

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen e-YDS 2017/2 başvuruları bugün başlayacak. Peki başvurular nasıl yapılır? Sınav ne zaman yapılacak? Başvuru ücreti ne kadar?

e-YDS başvuruları başlıyor
Sınavlar
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) için başvurular bugün başlayacak. Peki e-YDS 2017/2 başvuruları nasıl yapılır? e-YDS sınavı ne zaman yapılacak? Başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...

e-YDS BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLIYOR

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen e-YDS 2017/2 başvuruları bugün saat 14.00 itibariyle alınmaya başlanacak. Sınava başvurular 25 Ocak– 16 Şubat 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden T.C Kimlik Numaraları ve şifrelerini girerek yapabilecekler.

e-YDS 2017/2 İngilizce alanında, 25 Şubat 2017 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir’deki e-sınav uygulama binalarında yapılacak. Sınav, saat 14:30’da başlayacak ve 180 dakika sürecek.

DENEME e-SINAV UYGULAMASI

ÖSYM tarafından yapılan deneme sınavının soruları daha önce yayınlanmış İngilizce yabancı dil soruları arasından rastgele seçilmiştir.

SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

e-YDS 2017/2 sınav ücreti 200.00 TL'dir. Adaylar, sınav ücretini ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemini kullanarak, T.C. Kimlik Numarasını belirterek kredi kartı/banka kartı ile yatırırlar. Bankadan sınav ücreti ödemesi kabul edilmez. Sadece kredi kartı/banka kartı ile sınav ücreti ödeyen adaylarıne-YDS için başvuruları kabul edilir.


Habertürk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)