adscode
adscode

Efsane Filmlerin Sitesi

Son zamanlarda sinema adına pek çok online film izleme sitesinin boş çıktığını söylemek mümkün.

Efsane Filmlerin Sitesi
Türkiye'den Haberler
Son zamanlarda sinema adına pek çok online film izleme sitesinin boş çıktığını söylemek mümkün. Çünkü sözde hd film izle adresi olan bu siteler, ilk başlarda başarılı yayın akışları ile yola devam etse de, daha sonralarda sıkıntılı bir süreci de beraberinde getirmeye başlar. Özellikle de bu durumun yegane sebebi, bu sitelerin sırf tıklanmak adına çeşitli oyunlara başvurması. Bu oyunların en alt metni olarak ise sizlere reklam alarak para kazanma isteklerini gösterebiliriz. Yani mevzu film izletmek ve sinema sanatını savunmaktan ziyade, tıklanarak reklam almaya dönüşüyor. Bu hususta da izleyici kitle sinema filmlerinden ziyade bir nevi aracı olmaktadır. Bu duruma artık bir son vermek istiyorsanız eğer, sizleri Filmtadim ile tanıştırmak isteriz. Çünkü Filmtadim üzerinden günün her saatinde kesintisiz bir şekilde film izleme keyfine ulaşabilirsiniz. Bu keyif doğrultusunda da son zamanların en beğeni toplayan filmleri sadece birkaç tık ile sizlerin huzurunda olacak. Sistematik bir anlatı ve bu anlatın en derinine doğru ilerleyen başarılı metinleri içerisinde bulunduran Dünya filmleri, sadece birkaç tık uzaklığınızda Filmtadim içerisinde sizleri bekliyor olacak. Zaten genellikle film hem son zamanların en çok izlenen vizyonları, hem de geçmiş zamanlardan kalmasına rağmen her izleyişte izleyicisinin gönlünü hoş tutan eski klasikleri içerisinde bulundurmaktadır. Bu da yayın akışının ne denli mükemmel olduğunu sizler için kanıtlamaktadır.
 
Örnek vererek ilerleyecek olursak eğer; Star Wars çılgınlığı yetmişli senelerden günümüze kadar her daim farklı bir heyecan ile kendisini ilerletmiştir. Bu heyecanın yegane sebebi ise, hikayede var olan sonsuzluk güdüsüdür. Yani şu zamana dek 6 film ile karşımıza çıkan bu yapım. Daha sonrasında da yepyeni bir versiyonla karşımıza geldi. Lost yapımcı ve senaristi J.J Abrahams'ın başa geçtiği ve Disney Stüdyolarından çıkan yeni Star Wars sayesinde de pek çok kesim gerçekten de kendisini çok ama çok mutlu hissetti. Nitekim eski dostlara yeniden kavuşmak herkeste olduğu gibi yine hoş oldu. Bununla birlikte Star Wars spin off ve Han Solo'nun gençliğini anlatacak yapımların da geleceğini bilmelisiniz.
 
Star Wars ve daha pek çok efsanevi filme Filmtadim ile ulaşabilirsiniz. Hepiniz adına güzel seyirler geçirmenizi dileriz. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)