adscode
adscode

"Eğitim çalışanlarının aşılanma programı ivedilikle başlatılmalı"

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 1 Mart’tan itibaren kademeli ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlayacağını hatırlatarak eğitim çalışanlarının aşılanma programının ivedilikle başlatılması gerektiğine dikkat çekti.

"Eğitim çalışanlarının aşılanma programı ivedilikle başlatılmalı"
Sendikalar

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Şubat ayının son haftasında öğretmenlerin aşılanmaya başlayacağını duyurduğunu ancak ayın son haftasına girildiği şu gün itibariyle henüz bir gelişme olmadığına söyleyen Geylan; “Sağlık Bakanlığı ivedilikle eğitim çalışanlarının aşılama programını başlatmalıdır.” dedi.

 

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  

“İlkokullar, 8 ve 12 inci sınıflarımızda 1 Mart’tan itibaren kademeli ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlayacağız. Hatta belki de vaka sayılarının çok düşük olduğu yerlerde tüm kademeler itibariyle de yüz yüze eğitim başlayabilecek.

Hatırlanacağı üzere Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk Şubat’ın son haftasında öğretmenlerin aşılanmaya başlanacağını duyurmuştu.

Ancak ayın son haftasına girdiğimiz şu gün itibariyle henüz bir gelişme olmadı.

Sağlık Bakanlığı ivedilikle eğitim çalışanlarının aşılama programını başlatmalıdır. İki doz arasındaki 28 günlük süre nedeniyle daha fazla gecikme söz konusu olmamalıdır.”

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)