adscode
adscode

Eğitimde Gelecek Konferansı EGK17 için geri sayım başladı!

Boğaziçi, ODTÜ ve MEF Üniversiteleri Eğitim Fakülteleri koordinasyonunda düzenlenen, alanın önde gelen isimlerinin buluşacağı Eğitimde Gelecek Konferansı EGK17, 11-12 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak.

Eğitimde Gelecek Konferansı EGK17 için geri sayım başladı!
Üniversite

Eğitimde Gelecek Konferansları EGK’17 11-12 Kasım 2017’de Maslak Uniq Hall ve MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde yapılacak. Türkiye'nin farklı yerlerinden 1200’e yakın eğitimci, dünyanın ve Ülkemizin önde gelen eğitimcileri ile buluşarak Eğitimde Geleceği konuşacak.

 

Sadece eğitimde değil her alanda küresel liderler yetiştiren üç üniversitenin eğitim fakültelerinin iş birliği ile yapılan EGK’17’de ‘Dijital Çağda Eğitim’, ‘Eşit ve Adil Eğitim’, ‘Gelenekten Geleceğe Yerelden Küresele Eğitim’, ‘Gelecekte Öğretmen Eğitimi’, ‘Eğitimde Fark Yaratanlar’temaları konuşulacak.

 

Eğitim sektöründe sinerji yaratacak şekilde tasarlanmış olan EGK17’ye anaokulundan yüksek öğretime kadar her kademede görev yapan Türkiye’nin farklı yerlerinden 1200’e yakın eğitimci bildiklerini paylaşmak, sorunlara çözüm üretmek ve geleceği tasarlamak için kayıt oldu.

 

11 Kasım 2017, Cumartesi Saat 09.00 itibariyle başlayacak olan açılışın ardından iki önemli panel ile konferans programına geçilecek:

 

09.00-09.45 Açılış Konuşmaları

09.45-11.15 Deniz Bayramoğlu ile “Gelecek Özel”

Prof. Dr. Ziya Selçuk, Eski Talim Terbiye Dairesi Başkanı, Maya Okulları Kurucusu

Ufuk Tarhan, İlk Kadın Fütürist

Ongun Tan, Makers Türkiye Kurucusu

Bager Akbay, İlk Yapay Zeka Şair Deniz Yılmaz'ın Tasarımcısı

 

11.15-11.45 ARA

 

11.45-13.00 Yeni Sınav Sistemleri”

Alpaslan Durmuş, Talim Terbiye Kurulu Başkanı

Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Müsteşar Yardımcısı

İbrahim Taşel, TÖDER Genel Başkanı

Nurullah Dal, TÖZOK Genel Başkanı 

Prof. Dr. Muhammed Şahin, MEF Üniversitesi Rektörü

 

Türkiye gündeminde önemli yerleri olan bu iki panelin arkasından ise MEF Üniversitesi’nde 11 ve 12 Kasım boyunca paneller, konuşmalar, söyleşiler EGK’17 başlığı altında eğitimin önemli isimleri ile devam edecek. Prof. Dr. Üstün Dökmen, Eğitimci Yazar Dr. Özgür Bolat, Northern Colorado Üniversitesi (ABD) Eğitim Fakültesi Dekanı, Finlandiya Müfredat Geliştirme Dairesi Başkanı, Twente (Hollanda), Jyväskylä, JAMK (Finlandiya), Malmö (İsveç) ile Helsinki Üniversitelerinden Öğretim Üyeleri gibi birçok ulusal ve uluslararası önemli eğitimcinin ağırlanacağı EGK’17’ye sizleri de bekliyoruz.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)