adscode
adscode

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS/Kura 2016/1) ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için tercih işlemleri 29 Temmuz'da tamamlanmıştı. Peki EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
Sınavlar
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından engelli vatandaşların kamu kurumuna yerleştirilmeleri için gerçekleştirilen EKPSS tercih işlemleri 29 Temmuz'da tamamlandı. Tercih yapan binlerce aday, aradan geçen uzun süreye rağmen açıklanmayan sonuçları merakla bekliyor. Peki EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
13-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında alınması planlanan EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için tercih işlemleri 29 Temmuz'a uzatılmıştı. Adaylar, tercih işlemlerinin ardından yaklaşık üç haftadır açıklanmayan tercih sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor. Sonuçların açıklanacağına dair ÖSYM tarafından henüz bir tarih verilmedi. Tercih sonuçları açıklandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

EKPSS NEDİR?
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre yapılan ve sonuçları Devlet memurluğu ile kamu kurum ve kuruluşlarının işçi kadrolarına alınmalarında kullanılan merkezi sınav demektir.


Habertürk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)