adscode
adscode

En Geniş Katılımlı YGS Deneme Sınavı

15. yılında 18 bin öğrencinin üst düzey kalitede yüksek öğrenimle buluştuğu Okan Üniversitesi, zorlu sınav maratonunda ter döken adayları da yalnız bırakmıyor.

 En Geniş Katılımlı YGS Deneme Sınavı
Üniversite

Üniversitenin 81 ilde yaklaşık 400 bin öğrencinin katımıyla düzenlediği en yüksek katılımlı YGS Deneme Sınavı'na katılan adaylar, performanslarını en iyi şekilde ölçme imkanı buldular.

 

1999'da kurulduğu günden itibaren 85 öğrencisiyle çıktığı yolda bugün 18 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, 15 fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitüsüyle Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyacak nesiller yetiştiriyor.

Kaliteli eğitim ve geniş kampüs olanaklarıyla İstanbul'da üniversite okuma ayrıcalığını öğrencilerine sunan üniversite, ÖSYS'ye hazırlanan adaylara da sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde destek oluyor.

Üniversitenin, geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 400 bin üniversite adayının katılımıyla 1336 kurumda gerçekleştirdiği "Türkiye Geneli YGS Deneme Sınavı"nda öğrenciler sınav deneyimini bire bir yaşadılar. Uzman kadro tarafından hazırlanan soru kitapçıklarıyla, gözetmenler eşliğinde aynı anda sınava giren adaylar, zorlu YGS virajı öncesi sınav performanslarını en iyi şekilde ölçme imkanı buldular. Ayrıca sınava katılan öğrencilerden, yerleşmek istedikleri bölümü ve o bölümde neden okumak istediklerine dair mektubu sinavdirgecer.com aracılığıyla gönderenler arasında yapılacak değerlendirmeyle farklı oranlarda burs verileceği belirtildi.

Üniversite olarak böylesine önemli bir çalışmaya imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut, "Kurulduğumuz günden bugüne üniversite adaylarının hep yanında olduk. Bu ve benzeri projelerle başarıyı desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)