adscode
adscode

En güzel doğa fotoğrafını çekene Abant'ta tatil…

LTS Teknoloji Grup bünyesindeki GeoMass Trikoloji ARGE Laboratuvarı’nda kişiye özel üretilen Revox Şampuan, “22 Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü” nedeniyle Twitter üzerinden fotoğraf yarışması başlattı

En güzel doğa fotoğrafını çekene Abant'ta tatil…
Etkinlikler

Revox Şampuan, ‘#doğanınrenkleri’ yarışmasıyla bazen kent yaşamında unuttuğumuz, ya da gözden kaçırdığımız tabiat anayla yeniden kucaklaşmamızı umut ediyor.



Yarışmada birinci olacak katılımcı iki kişilik Abant tatili kazanacak
 
 LTS Teknoloji Grup bünyesindeki GeoMass Trikoloji (Saç ve Saç Derisi Bilimi) ARGE Laboratuvarı’nda kişiye özel, tamamen bitkisel üretilen Revox Şampuan, “22 Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü” nedeniyle Twitter  üzerinden fotoğraf yarışması başlattı.
Tüm gücünü doğadan alan Revox Şampuan, “#doğanınrenkleri” adlı fotoğraf yarışmasıyla herkesi tabiatın çarpıcı güzelliklerine yakından bakmaya davet ederken, bir yandan da her geçen gün biraz daha zarar verilen ekolojik sisteme dikkatleri çekerek,  doğa mucizelerine sahip çıkmamız gerektiğini bizlere anımsatıyor.

Tüm Twitter kullanıcılarına çektikleri doğa fotoğraflarını paylaşma çağrısında bulunan Revox Şampuan, ‘#doğanınrenkleri’ yarışmasıyla bazen kent yaşamında unuttuğumuz, ya da gözden kaçırdığımız tabiat anayla yeniden kucaklaşmamızı umut ediyor.   

Revox Şampuan’ı sağlıklı saç ve saç derisine sahip olmak isteyen tüketicilerle buluşturan LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, bilişim çağında internete bağımlı kuşaklar açısından da Twitter’da düzenledikleri yarışmayla herkese doğanın renklerini anımsatmak istediklerini söyledi. Doğa ile teknolojiyi birleştirmiş bir şirket olarak böyle bir yarışmaya öncülük etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Sam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öyle tahmin ediyorum ki birbirinden çarpıcı doğa fotoğraflarının kıyasıya mücadelesine tanık olacağız. Yarışma için  özellikle 22 Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü’nü seçtik. Kendi doğallığını adaçayı, ısırgan otu, papatya gibi tabiat ananın mucizelerine borçlu olan Revox Şampuan, birinci seçilen kişiye, doğanın tüm güzelliklerinin gözler önüne serildiği Abant’ta ağırlamayı kararlaştırdık. Tamamen yüzde 100 yerli üretim ve bitkisel içeriğiyle piyasaya sunulan Revox bu yarışmayla birlikte kişileri doğanın güzellikleriyle buluşturacak.”
Türkiye genelinde herkesin doğayı anlatan fotoğraf kareleriyle katılım sağlayabileceği yarışma 30 Haziran gecesi sona eriyor. Yarışmada birinci seçilen fotoğraf sahibi bir hafta sonunu çift kişilik tam pansiyon Abant’ta geçirme imkanı elde edecek.
 
-LTS Teknoloji Grup-
 
LTS Teknoloji Grup,  ARGE laboratuvarı GeoMASS’ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.
Ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan kapalı saçlar için üretilen REVOX şampuanın Avrupa Birliği’nden ‘bağımsız enstitü’ onayına sahip İsviçre’deki özel bir kuruluş tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)