adscode
adscode

Engellilerin Hayatını Kolaylaştıran Ürünler Tanıtıldı

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler için gerekli ürün, teknoloji ve hizmetleri aynı çatı altında toplayan "Engelliler Fuarı" Los Angeles Convention Center'da düzenlendi.

Engellilerin Hayatını Kolaylaştıran Ürünler Tanıtıldı
Türkiye'den Haberler
Yüzlerce çeşit engelli aracının ve makine destekli hareket teknolojisinin ziyaretçiler tarafından denendiği fuarda, engellilere özel yat ve otomobillerden liftli tekerlekli sandalye modellerine, yürümeyi kolaylaştırıcı kemerlerden biyonik ürünlere, engelli bisikletleri ve spor aletlerine kadar birçok ürün tanıtıldı.

Her yaştan engellinin katıldığı fuarda, en büyük ilgiyi dış dünyayla bağlantı kurmada hayati önem taşıyan bilgisayarlar ve yeni yazılım ve donanım programlarının tanıtıldığı teknoloji stantları gördü. 

Bedeninin büyük kısmını kullanamayan gençler için kişiye özel çözümler sunan ürünlerin de tanıtıldığı fuarda, engelliler ve engelli yakınlarını eğitici ve bilgilendirici seminerler de düzenlendi.

Hayatı kolaylaştırıcı teknolojiler kadar psikolojik desteğin de öne çıktığı fuarda, engellilere asistan köpekler ve minyatür terapi atlarıyla vakit geçirme şansı sunulurken aktivite alanlarında yapılan dans şovları ve spor müsabakaları ziyaretçilere zevkli dakikalar yaşattı.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)