adscode
adscode

Eski Türkiye'yi özleyenler var

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, milletin hortumlandığı eski Türkiye'yi özleyenlerin bulunduğunu söyledi.

Eski Türkiye'yi özleyenler var
Sağlık
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milli iradenin istikrarından, demokrasinin, sandığın hak ve hukukundan rahatsız olanlar, 'Cambaza bak cambaza' diyerek, yeniden milletin hortumlandığı eski Türkiye'yi özleyenler var" dedi.

Müezzinoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile katıldığı, Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki 25 tesisin temel atma töreninde,  Türkiye'nin son 11 yılda çok önemli değişimlere ve dönüşümlere imza attığını ve birçok alanda dünyayla yarışabilen bir süreci yakaladığını söyledi.

Türkiye'de sağlık alanında çok önemli ilerlemelerin yaşandığını belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"2002 yılında bu ülkenin toplam ambulans sayısı 634'tü. Neredeyse o toplam sayıya yakın ambulansı geçen yıl mart ayında dağıttık. Bu yıl şubat ayında o rakamı da geçtik. 710 ambulansın dağıtımını yaptık. Artık ülkemizin ambulans uçakları var, ambulans helikopterleri var, ambulans botlarımız var. Her noktaya gidebilen, her noktaya ulaşılabilen sağlık hizmetlerimiz var. daha iyi olacak. Dünyanın şurasında da var denilen ne varsa o ülkemizde de olacak."

Müezzinoğlu, Malkara'ya yeni bir devlet hastanesi inşa edileceğini ifade ederek, "Bizler dedikodu yapmıyoruz, iftira atmıyoruz, milleti çatıştırmıyoruz. Bizler, milleti korkutarak siyaset yapmıyoruz. Biz geleceğe koşuyoruz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacak yolculuğa koşuyoruz" diye konuştu.

 Milletin hortumlandığı eski Türkiye'yi özleyenler var

 Müezzinoğlu, Türkiye'de milli iradenin istikrarından rahatsızlık duyanlar olduğunu söyledi. Türkiye'de çok önemli mutlulukların yakalandığını, daha iyisini ve güzelini başaracaklarını belirten Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Birileri bunları kıskanıyor, birileri bunlardan rahatsız oluyor. Birileri Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden rahatsız oluyor. Milli iradenin istikrarından, demokrasinin hak ve hukukundan, sandığın hak ve hukukundan rahatsız olanlar, 'Cambaza bak cambaza' diyerek, yeniden milletin hortumlandığı eski Türkiye'yi özleyenler var ama biz Malkaralılar, Tekirdağlılarla beraber tüm Trakya olarak asla bu oyuna gelmeyeceğiz. Çünkü artık millet ne derse o olacak."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)