adscode
adscode

ESOGÜ'de 2015 Bahar Şenlikleri Başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen ve 12-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “2015 Bahar Şenlikleri” başladı.

ESOGÜ'de 2015 Bahar Şenlikleri Başladı
Üniversite
Şenlikler ESOGÜ Atatürk ve Gençlik Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasını takiben şenlik yürüyüşü ile başladı. Atatürk ve Gençlik Anıtı ile Spor Salonu önündeki şenlik alanı arasında yapılan yürüyüşe; Üniversite Yönetimi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Şenlik alanında yapılan açılış töreninde konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, öğrencilerin zorlu bir eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu Bahar Şenlikleri kapsamındaki birbirinden renkli etkinliklerle atma fırsatı yakalayacağını söyledi. Öğrenciliğin sadece ders çalışmaktan ibaret olmadığını belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılmasının da önemli olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Hasan Gönen 2015 Bahar Şenlikleri’nin, ismine yakışır şekilde şenlik içinde geçmesini ve final sınavları öncesi öğrencilere moral vermesini diledi. 
      
Fakülteler Arası Spor Müsabakaları kupa töreni ile devam eden 2015 Bahar Şenlikleri açılış programı, ESOGÜ Halkbilim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HAMER) ekibi tarafından sunulan halk oyunları gösterisi ve sonrasındaki şenlik pilavı ikramı ile sona erdi.  

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)