adscode
adscode

Facebook üzerinden Obama'yla konuşabilirsiniz

Beyaz Saray resmi sayfasında mesaj seçeneği açıldı. Facebook Massenger'ı kullanarak Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama ile iletişim kurma şansınız var!

Facebook üzerinden Obama'yla konuşabilirsiniz
Sosyal Medya
Amerika Başkanı Obama uzunca bir süredir sosyal medya üzerinden çalışmalar üretiyor. Sosyal medyanın kullanımıyla ilgili yapıcı eleştirileri ve övgüleriyle dikkat çeken başkan sonunda işi bir sonraki noktaya getirdi.

Artık Beyaz Saray'ın kendi Facebook bot servisi bulunuyor. Bu sayede insanlar Barack Obama ile direkt sansına kavuşuyor.  Yani şu an The White House'un Facebook sayfasına girebilir ve Obama'ya mesaj yazabilirsiniz.

Obama ile Facebook Üzerinden İletişim Kurma Şansı
Elbette bu çektiğiniz selfie'ler ve diğer şeylerin Obama'nın Samsung Galaxy S4'üne gideceği anlamına da gelmiyor. Mesaj attığınız sırada bir bot ile iletişime geçiyorsunuz ve onun gözetiminde mesajınızı atıyorsunuz.

Bu mesajlar Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın sosyal medya takımı tarafından değerlendiriliyor. Ülke vatandaşlarıyla iletişim halinde olmayı amaçlayan Obama da akşamları seçilen 10 mesajı okuyor ve cevaplıyor.

Elbette gün içerisinde atılan belki de milyon mesajın Obama tarafından görülmesi çok zor olabilir. Bu yüzden bazı özel ama cevaplanamamış mesajlar Beyaz Saray'ın resmi Tumblr blogunda yayımlanacak.

Ve unutmadan söyleyelim: Bu ucu çok açık bir uygulama. Eğer aklınızdan Beyaz Saray'ı trollemek geçiyorsa, yazdığınız mesajların çok uzun bir süre Başkanlık arşivlerinde kalacağını hatırlatalım.

ShiftDelete.Net

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)