adscode
adscode

Facebook ve Twitter neden yavaş?

Dün öğlen saatlerinden itibaren siteye erişim sağlayamayan kullanıcılar büyük bir merakla Facebook ve Twitter'in çöküp çökmediğini merak etti.

Facebook ve Twitter neden yavaş?
Sosyal Medya
Twitter ve Facebook başta olmak üzere gelişmeleri takip etmek ve düşüncelerini paylaşmak için hesaplarına girmeye çalıştı; ancak gün boyu erişim oldukça yavaştı.

Facebook ve Twitter yavaşlığı nedeniyle kullanıcılar bir anda Facebook ve Twitter’in çöktüğünü düşündü. Dün öğlen saatlerinden itibaren kullanıcılar giriş yapmak istediklerini bağlantılarının çok yavaş ve hatta sınırlı olduklarını gördüler. Zaman zaman ise siteye erişim sağlayamadılar. Facebook ve Twitter’in neden yavaş olduğuna dair açıklamalar geldi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'a erişimin zorlaştığına ilişkin haberler Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından yalanlandı. Erişim Sağlayıcıları Birliği (ESB) Genel Sekreteri Bülent Kent, sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Kent, yaptığı açıklamada, Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.

Bu çervede Kent, Twitter ve Facebook'un kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

ESB: HERHANGİ BİR ERİŞİM YASAĞI YOK

Erişim sorunun özellikle Ankara'da meydana gelen patlamaların ardından meydana gelmesi, akıllara iki sitenin de erişime kapatılmış olabileceğini getirirken, Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Sekreteri Bülent Kent, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını; Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.

TWITTER'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: YAVAŞLIĞIN NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ

Twitter ise konuya sessiz kalmayarak Twitter Policy hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Şirket, konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:

"Türkiye'de bir çok yerde Twitter'a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz."

Facebook'a da erişim sorunu devam ederken, Twitter'da olduğu gibi bir açıklama yapılmadı.

Milliyet

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)