adscode
adscode

FLORYA UĞUR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 4 OCAK’TA

Florya Uğur Koleji’nin bursluluk sınavı bu yıl 4 Ocak 2019 Cumartesi günü iki seans olarak yapılacak.

FLORYA UĞUR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI 4 OCAK’TA
Okullardan Haberler

Başarılarını sınav sonuçlarında gören çocuklar sınav sonucu performanslarına göre okula kayıtta burs hakkı kazanacaklar. 30 yıllık tecrübesiyle eğitim-öğretim alanında hizmet veren ülkemizin en önemli okullarından biri olan Uğur Koleji, İstanbul Florya'da tek şube olarak hizmet veriyor.

Türkiye’nin en önemli okullarından biri olan ve “Tek Kampüs, Tek Okul” disiplini ile 30 yıldır “sürdürülebilir başarı ve sürekli eğitim kalitesi” sunan Florya Uğur Koleji’nin “2020-2021 eğitim öğretim yılı Bursluluk Sınavı”, 4 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 10.00 ve 14.00 te olmak üzere 2 seans olarak kampüste gerçekleşecek. Sınav ile, Uğur Koleji’nin bu yıl alacağı sınırlı sayıdaki yeni kayıt içindeki burs fırsatları belirlenecek.

SINAVLAR İKİ SEANS OLARAK YAPILACAK

Florya Uğur Koleji web sitesi üzerinden “Uğur Koleji Bursluluk ve Kabul Sınavı Başvuru Formu”nu dolduran öğrenciler sınava kabul edilecek. Florya Uğur Koleji Bursluluk Sınavı’na 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler kabul edilecek. Sınav 4 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 10.00 ve 14.00 te olmak üzere 2 seans olarak yapılacak, başvuru sahipleri seans kontenjanları dahilinde istedikleri seansı seçebilecekler. Sınava katılacak öğrencilerin 1.’inci seans için en geç saat 09.30, 2.’inci seans için en geç 13.30’da okulda bulunmaları gerekli.

Uğur Koleji bursluluk sınavı ile öğrencilere farklı bir dünyanın kapılarını aralayan oldukça önemli bir sınav. Aileler çocuklarının çok iyi eğitim almalarına imkân yaratmak için özel okulların bursluluk sınavlarından geniş ölçüde yararlanıyorlar. Farklı yaş gruplarına göre yapılan bu sınavlarda öğrenciler sahip oldukları bilgiler ile derecelendirmeye tabi tutuluyor. Başarılarını sınav sonuçlarında gören çocuklar sınavdaki performanslarına göre okula kayıtta burs hakkı kazanıyorlar. Bursluluk sınavlarında kayıt yaptıran her öğrenci katılım sağlayabiliyor. Başarı sıralamasına göre belirli sayıdaki kontenjana dahil olacak yeni öğrenciler belirleniyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)