adscode

FSM'nin Tamamı Trafiğe Açıldı

İstanbul'da bayram dönüşü korkulan olmadı. İstanbul girişinde her bayram yaşanan trafik çilesi bu kez yaşanmadı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün tamamı da 14.45 teki son kontrolün ardından trafiğe tamamen…

FSM'nin Tamamı Trafiğe Açıldı
Haberler
Bayram tatilinden dönen İstanbullular gişelerden rahat bir şekilde geçti. TEM otoyolu Çamlıca gişelerinde gece saatlerinde herhangi bir yoğunluk gözlenmedi. 
Kartepe Gebze arasında TEM otoyolunun Ankara istikametinin de İstanbul yönünde seyreden araçlara ayrılması trafiği rahatlattı.
Dün saat 12.00'de başlatılan bu uygulama ile TEM Otoyolu'nun her iki şeridi de İzmit Kandıra turnikelerinden itibaren İstanbul yönüne açıldı.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları nedeniyle kısmen yoğunluk yaşansa da, trafikte ciddi bir aksama olmadı. Boğaziçi Köprüsü ise her iki yönde akıcıydı.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları da sona erdi. Köprü son kontrollerin arıdından trafiğe açıldı.
"Tek yön" uygulaması sona erdi 
Bugün sabah saatlerinden itibaren de hem TEM, hem D-100 Karayolu'ndaki trafik akışı oldukça azaldı. Tek yön uygulaması da saat 12.00'den itibaren sona erdirildi. 
cnnturk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)