adscode
adscode

Geleceğin Okulu’nun kadrosu güçleniyor

‘Geleceğin Okulu’ mottosuyla İstanbul’da 2 kampüsüyle ‘GEO Eğitim 4.0’ sistemiyle eğitime başlamaya hazırlanan GEO Koleji, üst düzey yönetiminde gerçekleşen atamalarla daha da güçlendi.

Geleceğin Okulu’nun kadrosu güçleniyor
Eğitim

 

‘Geleceğin Okulu’ mottosuyla İstanbul’da 2 kampüsüyle ‘GEO Eğitim 4.0’ sistemiyle eğitime başlamaya hazırlanan GEO Koleji, üst düzey yönetiminde gerçekleşen atamalarla daha da güçlendi.

 

Yeni öğretim dönemini güçlü kurumsal yapısıyla karşılayacak olan GEO Koleji’nde, Satın Alma ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mustafa Kemal Muci, İletişim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Burcu Kızılhan ve Eğitim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Talia Büke getirildi.


Mustafa Kemal Muci


Burcu Kızılhan

 


Talia Büke


Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik Bölümü ön lisans ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden lisans derecesi alan Mustafa Kemal Muci, 1991 yılında başladığı teknik müteahhitlik firması olan AE Arma-Elektropanç’ta, Proje Yöneticiliği, Zayıf Akım Sistemleri Koordinatörlüğü ve Bilgi Yönetimi Departman Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Muci, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Burcu Kızılhan, 2011 yılından itibaren AE Arma-Elektropanç’ta kurumsal iletişim direktörü olarak çalışmaya başladı. Kızılhan, bir kız çocuk annesidir.

 

20 yılı aşkın bir süre devlet okullarında öğretmen olarak çalışan Talia Büke, Çapa Öğretmen Okulu ve Atatürk Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. İstanbul’da özel bir eğitim kurumunda sınıf öğretmeni ve grup lideri olarak 10 yıl çalışan Büke, aynı kurumun ortaokul kuruluş sürecinde görev alarak Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanlığı yaptı. Büke, evli ve bir kız çocuk annesidir.

 

GEO Koleji Hakkında:

 

Bugünün dünyasının bütün dinamiklerini yeniden ve köklü bir biçimde değiştirerek geleceğin kapılarını ‘GEO Eğitim 4.0’ ile açan GEO Koleji, öğrencilerinin başarı alışkanlıklarına kendi iradeleriyle yön vermelerini destekliyor. Daha iyi eğitim için teknolojinin yenilikçi çözümlerini kullanmanın önemine inanan GEO Koleji, geleceğin teknolojisiyle kurulan GEO T-Lab, GEO Sınıf, GEO Hub mekanlarında öğrencilerin öğrenmeyi daha zevkli ve üretime yönelik bir hale getirmesini kolaylaştırıyor. Geleceğin dünyasında iletişimin rolünün daha fazla olacağı bilinciyle sözel ve yazılı ifade yeterliliğini geliştiren bir dil eğitimi programı sunan GEO Koleji, yabancı dil eğitiminde yaşam boyu okuryazar olmayı destekleyen, global bireylik rolünü deneyimletmeyi ön planda tutan bir yabancı dil içeriği bulunuyor. GEO Koleji’nin İstanbul’da Ataşehir ve Balmumcu kampüsleri yer alıyor.




Bilgi için: Ayşegül Kulu / Ünite İletişim (533) 383 58 95

aysegul.kulu@unite.com.tr;www.unite.com.tr


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)